Ποια αυτοκίνητα περνούν δωρεάν από όλα τα διόδια της χώρα μας -Η έμπρακτη αλληλεγγύη της Ελλάδας

Dorean diodia 1

Το εθνικό δίκτυο της χώρας μας διαθέτει αρκετούς σταθμούς διοδίων για την συλλογή χρημάτων που αφορούν τη συντήρησή του και όχι μόνο, ορισμένοι όμως οδηγοί δεν έχουν την υποχρέωση να τα καταβάλουν.

Την δυνατότητα να κινούνται σε όλο το εθνικό δίκτυο της χώρας χωρίς την καταβολή διοδίων έχουν οι Ουκρανοί πολίτες που έρχονται για να γλυτώσουν από τον πόλεμο που χτύπησε την πόρτα της πατρίδας τους.

Ucranian license plates
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι προσφυγικές ροές από την Ουκρανία δεν έχουν σταματήσει, με άμαχους πολίτες να αναζητούν ένα μέρος μακριά από τον πόλεμο. Η Ελλάδα είναι ένας από τους ασφαλείς προορισμούς και η κυβέρνησή μας στηρίζει έμπρακτα τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, μέχρι φυσικά να μπορέσει να επιστρέψει στην εστία του.

Ένα από τα μέτρα που διευκολύνουν και απαλύνουν τον πόνο των κατατρεγμένων συνανθρώπων μας, είναι η ελεύθερη διέλευση σε όλες τις πύλες εισόδου της χώρας, καθώς και σε όλους τους σταθμούς διοδίων.

Dorean diodia 2

Την εβδομάδα που μας πέρασε, το carandmotor.gr υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας αυτής της «συνθήκης», παρατηρώντας ένα αυτοκίνητο με ουκρανικές πινακίδες να εισέρχεται στην Αττική Οδό, στο ύψος της Εθνικής Οδού, χωρίς να καταβάλει το ποσό που απαιτείται για σηκωθεί η μπάρα.

Υπενθυμίζουμε ότι, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει εδώ και ενάμιση χρόνο ότι όλοι οι πολίτες της Ουκρανίας που εισέρχονται στην Ελλάδα δεν θα πληρώνουν διόδια, είτε στον Προμαχώνα, είτε σε οποιαδήποτε άλλη οδική πύλη εισόδου στη χώρα μας. Το ίδιο ισχύει και σε κάθε άλλον σταθμό του εθνικού οδικού δικτύου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ