Σε ποιους σταθμούς διοδίων δεν θα πληρώνουν οι οδηγοί;

diodia dorean

Οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων.

Δωρεάν θα εξακολουθούν να περνούν από περισσότερους σταθμούς διοδίων όλοι οι ιδιοκτήτες οχημάτων που θέλουν να μεταβούν από ή προς τη Θεσσαλονίκη μετά τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η φονική κακοκαιρία στη Θεσσαλία και άλλες περιοχές της χώρας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σταϊκούρας αλλά και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος έδωσαν εντολή να παραταθεί έως και το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου 2023 στις 06:00 π.μ. η δωρεάν διέλευση οχημάτων από τα διόδια στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», στα διόδια της Εγνατίας Οδού μεταξύ Θεσσαλονίκης και διασταύρωσης με Ιόνια Οδό, κατά μήκος της Ιόνιας Οδού και του αυτοκινητόδρομου Ε65 και στις δυο κατευθύνσεις.

Επιπλέον, αντίτιμο δεν θα καταβάλλεται ούτε στα διόδια του αυτοκινητοδρόμου «Αιγαίου», στο τμήμα από Νίκαια μέχρι τον Μαλιακό Κόλπο (Πελασγία), συμπεριλαμβανομένων και των πλευρικών διοδίων στην εν λόγω περιοχή.

Σημειώνεται ότι οι παραχωρησιούχοι οφείλουν να τηρήσουν αρχείο με αναλυτική καταγραφή των διελεύσεων. Το κόστος θα αναλάβει το Δημόσιο, δυνάμει των Συμβάσεων Παραχώρησης, ενώ θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση εάν απαιτηθεί τυχόν παράταση του έκτακτου αυτού μέτρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ