Σε δημοπρασία η BMW M4 του Ντιέγκο Μαραντόνα

diego maradona bmw m4

Ένα χρόνο μετά από το θάνατο του Αργεντίνου σταρ των γηπέδων, η περιουσία του βγαίνει τμηματικά προς πώληση. Μεταξύ αυτών και μια μοναδική BMW M4.

H εικονιζόμενη BMW M4 είναι ένα από τα τελευταία αυτοκίνητα που χρησιμοποίησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Το κουπέ γερμανικό μοντέλο αποκτήθηκε σαν καινούργιο το 2017 και έχει διανύσει μόλις 5.900 χιλιόμετρα, καθώς αμέσως μετά την αγορά της, ο Μαραντόνα μετέβη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου και ανέλαβε προπονητικό ρόλο.

bmw m4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει ο οίκος δημοπρασιών που έχει αναλάβει την πώληση του αυτοκινήτου, η M4 βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, χωρίς καμία βελτιώση-τροποποίηση σε μηχανικό ή αισθητικό επίπεδο (εφοδιάζεται με τούρμπο μοτέρ 3 λίτρων με 431 ίππους). Η μοναδική προσθήκη αφορά την τοποθέτηση μπλε LED προβολέων στη γρίλια και στο ταμπλό, τα οποία παραπέμπουν σε αστυνομικό όχημα. Σημειώστε, επίσης, πως στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου υπάρχει και η υπογραφή του Ντιέγκο Μαραντόνα. Η τιμή εκκίνησης του μοντέλου τοποθετείται στα 140.000 ευρώ και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως το τελικό χτύπημα ίσως ξεπεράσει τα 200.000 ευρώ.

Εκτός της BMW M4, σε δημοπρασία θα βγουν, επίσης, δύο σπίτια του Ντιέγκο στο Μπουένος Άιρες, πίνακες ζωγραφικής, εξοπλισμός γυμναστικής και ακόμη δύο αυτοκίνητα. Πρόκειται για ένα Hyundai H1 και μια συλλεκτική BMW 750i, η τιμή της δεύτερης υπολογίζεται σε πάνω από 200.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ