Ριζική αναμόρφωση για αυτή την εντυπωσιακή Porsche 911

porsche 911

Ο Καλιφορνέζος δημιουργός των πανέμορφων restomods, που βασίζονται σε κλασσικά μοντέλα της Porsche… «ανεβάζει» τα αυτοκίνητά του σε άλλο επίπεδο από πλευράς εμφάνισης, αλλά και απόδοσης.

Όσοι ενδιαφερόμενοι διαθέτουν παχύ πορτοφόλι, μπορούν να αναθέσουν στον Singer, να κατασκευάσει ένα όχημα σαν το εικονιζόμενο, το οποίο παραπέμπει σε εκείνες τις Porsche 934/5 που έτρεχαν στους αγώνες αντοχής τη δεκαετία του ‘70.

Η DLS Turbo είναι η εξέλιξη μιας από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των αυτοκινήτων (Dynamic and Lightweight) που λανσαρίστηκαν το 2018 και το Turbo Study του 2022. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση στον δρόμο και την πίστα.

porsche 911 b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η διαδικασία περιλαμβάνει σχεδόν την… «καταστροφή» του δωρητή μοντέλου 964, αφού αυτό ξεγυμνώνεται μέχρι το σασί. Επισκευάζεται, καθαρίζεται και το αμάξωμα επανασυναρμολογείται με νέα υλικά, όπως τα ανθρακονήματα, για βελτίωση της αεροδυναμικής και της ψύξης.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ ενός αυτοκινήτου για χρήση στον δρόμο, την πίστα ή κάτι ενδιάμεσο. Το συγκεκριμένο πορτοκαλί Blood Orange είναι περισσότερο εστιασμένο για την πίστα, διαθέτοντας μέχρι ρυθμιζόμενη φτερούγα στο πίσω μέρος.

porsche 911 c

Μηχανικά, κάθε μια από τις DLS Turbo εφοδιάζεται με έναν πλήρως ανακατασκευασμένο boxer κινητήρα 3,8 λίτρων, ο οποίος χρησιμοποιεί δύο υπερσυμπιεστές. Η ιπποδύναμη ανέρχεται στους 690 ίππους, ενώ οι στροφές ανεβαίνουν έως τις 9.000 σ.α.λ.! Η κίνηση μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων και τα φρένα είναι κεραμικά.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για custom κατασκευές. Κάθε ιδιοκτήτης μπορεί να επιλέξει τα χρώματα, τα δέρματα και τα υλικά του δικού του προσωπικού αυτοκινήτου. Αρκεί να το αντέχει οικονομικά, καθώς τιμές δεν ανακοινώνονται μεν, αλλά θεωρούμε πως θα είναι κάπως… «τσουχτερές» δε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ