Αυτό είναι το πιο ακραίο Opel Rocks-e που έχετε δει

Opel Rocks e-xtreme 2022 ηλεκτρικό Opel

Το πιο ακραίο Opel Rocks-e είναι γεγονός και δημιουργήθηκε από μικρούς σε ηλικία σχεδιαστές χάρη στον διαγωνισμό «Rocks-e Design Hack».

Με συμμετοχές από όλο τον κόσμο, ο διαγωνισμός Rocks-e Design Hack είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώθηκε από την Opel για την δημιουργία του πιο «τρελού» οχήματος που θα μπορούσε να δημιουργηθεί με βάση το λιλιπούτειο και αμιγώς ηλεκτρικό Rocks-e.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μόνη προϋπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν οι συμμετέχοντες να μην ξεπερνούν σε ηλικία τα 27 έτη δεδομένης και της απήχησης που θέλουν οι άνθρωποι της Opel να έχει το ηλεκτρικό τους σε άτομα μικρής ηλικίας, το οποίο οδηγείται στη χώρα μας από την ηλικία των 16 ετών με δίπλωμα κατηγορίας AM.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και ο νικητής που επέλεξε η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Opel, Florian Huettl, τον αντιπρόεδρο σχεδιασμού της εταιρείας Mark Adams και την infuencer Jessica Thon, ανέδειξαν ως καλύτερο σχέδιο το «Rocks e-xtreme» του 26χρονου Lukas Wenzhofer, φοιτητή σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Σχεδιασμού Pforzheim/Baden-Wurttemberg.

Το νικητήριο Rocks e-xtreme, το οποίο θυμίζει Formula Off Road και δείχνει έτοιμο να αντιμετωπίσει με επιτυχία το όποιο ανώμαλο οδόστρωμα βρει στον διάβα του, δεν θα παραμείνει ένα ψηφιακό σχέδιο καθώς η γερμανική εταιρεία σκοπεύει να του δώσει σάρκα και οστά και να δημιουργήσει ένα και μοναδικό αντίτυπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το Opel Rocks-e δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να έχουν περισσότερη κινητικότητα και να απολαμβάνουν μια αφιλτράριστη οδηγική εμπειρία. Το δικό μου concept παίρνει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά και τα πηγαίνει στα άκρα.

Οι εκτός δρόμου δυνατότητες προωθούν την αίσθηση ελευθερίας για να φτάσετε σε κάθε προορισμό. Και τα πιο σπορ χαρακτηριστικά υπόσχονται περισσότερη οδηγική απόλαυση και δείχνουν ότι η ηλεκτρική κινητικότητα είναι κάτι περισσότερο από μια επιλογή που γίνεται βάσει κοινής λογικής», δήλωσε σχετικά ο δημιουργός του Rocks e-xtreme.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ