Αυτό είναι το πρώτο ηλεκτρικό Opel Astra

Opel Astra Electric 1

Η Opel συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα του δημοφιλούς Astra παρουσιάζοντας αυτή την φορά την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χλμ.

Η γκάμα του νέου Opel Astra περιλαμβάνει εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και plug-in hybrid και από σήμερα διαθέτει μία ακόμα επιλογή, την Electric.

Opel Astra Electric 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Opel Astra Electric συνδυάζεται τόσο με το 5θυρο hatchback αμάξωμα όσο και με το Sports Tourer και για την κίνησή του φροντίζει η νέα γενιά ηλεκτρομοτέρ του Ομίλου Stellantis. Η απόδοσή του φτάνει τους 156 ίππους και τα 270 Nm, και παίρνει ενέργεια από μία μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 54 kWh.

Στον τομέα των επιδόσεων, το νέο Opel Astra Electric διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας, Eco, Normal και Sport, με την τελική του ταχύτητα να φτάνει τα 170 χλμ./ώρα.

Opel Astra Electric 3

Από πλευράς αυτονομίας, το νέο ηλεκτρικό Astra μπορεί να διανύσει σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP 416 χλμ. και η φόρτιση της μπαταρίας μέχρι το 80% μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 30 λεπτά με σύνδεση σε ταχυφορτιστή 100 kW. Επιπλέον, διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό ενσωματωμένο φορτιστή 11 kW.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην καμπίνα του ηλεκτρικού Opel Astra, ξεχωρίζει ο διαφοροποιημένος ψηφιακός πίνακας οργάνων και το σύστημα πολυμέσων με το εμπλουτισμένο μενού για τις λειτουργίες του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης και τις επιλογές φόρτισης.

Opel Astra Electric 4

Στον τομέα των χώρων, η Opel ανακοινώνει χώρο αποσκευών για το Sports Tourer που κυμαίνεται από τα 516 λίτρα και φτάνει τα 1.553 λίτρα σε περίπτωση αναδίπλωσης της πλάτης του πίσω καθίσματος.

Το νέο Opel Astra Electric θα εμπλουτίσει σύντομα την γκάμα του μικρομεσαίου μοντέλου, με τις παραγγελίες του να ανοίγουν την ερχόμενη άνοιξη.

Opel Astra Electric 5

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ