Ο Ερντογάν ανακοινώνει την τιμή του νέου ηλεκτρικού SUV της Τουρκίας

Togg Erdogan

Ο πρόεδρος της Τουρκίας κάνει τα πάντα για να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατό η εμπορική πορεία του νέου SUV της Togg.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να δώσει ώθηση στο πρότζεκτ του ηλεκτρικού SUV της Togg και θέλει να έρθει στην αγορά με την μικρότερη δυνατή τιμή πώλησης. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που πριν μερικές μέρες άλλαξε η φορολόγηση των αυτοκινήτων, ειδικά των ηλεκτρικών, ενισχύοντας ουσιαστικά την θέση της Togg.

Togg
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Togg ολοκληρώνει την κατασκευή της νέας γραμμής παραγωγής μετά από 2μιση χρόνια εργασιών, και μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι εγκαταστάσεις του βαφείου και του αμαξώματος. Επιπλέον, τελείωσε και η κατασκευή της πίστας δοκιμών μήκους 1,6 χλμ. των οχημάτων που μόλις βγαίνουν από την γραμμή παραγωγής.

Togg SUV 3

Στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, γνωρίζουμε ότι το τμήμα συναρμολόγησης κοντεύει να ολοκληρωθεί (έχει φτάσει στο 98%), ενώ εάν δεν υπάρξουν τίποτα συνταρακτικά γεγονότα, αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Togg SUV 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα, ο πρόεδρος της Τουρκίας απάντησε στις ερωτήσεις που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι του καναλιού TRT σχετικά με το Togg και ανέφερε ότι προσφέρθηκαν πολλά κίνητρα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, μειώνοντας τον φορολογικό συντελεστή στο 10% για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα των οποίων η ισχύς του κινητήρα δεν υπερβαίνει τους 218 ίππους (160 kW).

Togg SUV 5

Το πρώτο μοντέλο της Togg είναι ένα ηλεκτρικό SUV με 2 διαφορετικές επιλογές κινητήρα, πίσω ή και στους δύο άξονες με 205 ίππους και 409 ίππους αντίστοιχα. Στην πρώτη περίπτωση, το πισωκίνητο ηλεκτρικό SUV της Togg θα έχει στην Τουρκία τιμή εκκίνησης τα 38.500 ευρώ και θα φτάνει μέχρι τα 50.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι αυτές είναι τιμές με αναγωγή της τωρινής ισοτιμίας της τουρκικής λίρας (1 λίρα=0,055 ευρώ), αφού η αρχική τιμή του Togg στην Τουρκία θα είναι 700.000 λίρες. Προς το παρόν δεν είναι γνωστό το πόσο θα κοστίζει το αυτοκίνητο στην Ευρώπη όπου θα διατίθεται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Togg SUV 6

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ