Νέο VW Amarok με εικόνα επιβατικού στο εσωτερικό του

Νέο pick up Volkswagen Amarok 2022 εσωτερικό

Η Volkswagen συνεχίζει να κρατά ψηλά το ενδιαφέρον του κοινό σχετικά με την επικείμενη παρουσίαση του νέου Amarok, με τους Γερμανούς να δίνουν στη δημοσιότητα εικόνες από το εσωτερικό του.

Πολλά είναι εκείνα τα στοιχεία που αφορούν τη νέα γενιά του pick up VW Amarok και βλέπουν σιγά-σιγά το φως της δημοσιότητας. Η παρουσίαση του ολοκαίνουριου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας, το οποίο και εξελίσσει σε συνεργασία με τη Ford, πλησιάζει και πλέον έχει μείνει λιγότερος πό ένας μήνας για το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Το pick up των Γερμανών, που θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Ιουλίου, μας δείχνει τώρα μέρος του εσωτερικού του κόσμου, έπειτα από τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές για τον κινητήρα του αλλά και εκείνες που αφορούν στα προηγμένα φωτιστικά του σώματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Νέο VW Amarok εσωτερικό φωτογραφία 2022

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η γερμανική εταιρεία, η νέα γενιά Amarok θα φέρει στην καμπίνα της μια κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής, με διαγώνιο που θα φτάνει έως και τις 12 ίντσες, ενώ στη βασική της έκδοση θα είναι 10 ιντσών. H Γερμανία αναφέρουν ότι η οθόνη θα δίνει την αίσθηση ότι «αιωρείται» μπροστά από την κεντρική κονσόλα και εισάγει νέες καινοτομίες στην κατηγορία, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν περισσότερα πάνω σε αυτό.

Το σίγουρο είναι ότι μέσω της νέας οθόνης αφής, σε ένα εσωτερικό που δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις αντίστοιχες επιβατικές προτάσεις της VW, ο οδηγός θα έχει πρόσβαση στη ρύθμιση των περισσότερων από 30 συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης που θα φέρει το νέο Volkswagen Amarok. Η VW Επαγγελματικά αναφέρει επίσης πως η επαφή του οδηγού με το pick up μέσω της οθόνης θα είναι διαιθητική και θα υπάρχει ένας ιδανικός συνδυασμός φυσικών και εικονικών κουμπιών για τον χειρισμό των λειτουργιών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Amarok έρχεται για να χτίσει πάνω στην εμπορική επιτυχία της προηγούμενης γενιάς, η οποία διατέθηκε συνολικά σε περισσότερες από 830.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο. Θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και θα είναι διαθέσιμο σε πέντε διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις Base, Life, Style, Panamericana και Aventura.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ