Το Toyota Land Cruiser Prado απέκτησε νέα έκδοση Matte Black Edition

Toyota Land Cruiser Prado Matte Black Edition

Ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του νέου Toyota Land Cruiser 300, το παλαιό και μικρότερο σε διαστάσεις LC Prado δέχθηκε μια νέα στιλιστική έκδοση - κατά την τάση της εποχής, με πληθώρα μαύρων ματ προσθηκών και λεπτομερειών.

Το Land Cruiser Prado είναι αρκετά γερασμένο: βγήκε στην αγορά το 2010, και έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά στον κόσμο των SUV. Δεν αρκεί μια στιλιστική έκδοση όπως αυτή η νέα Matte Black Edition, ή η περσινή 70th Anniversary, επετειακή για τα 70 χρόνια του Land Cruiser.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρειάζεται, αν πρόκειται να συνεχίσει τη εμπορική του πορεία, μια νέα γενιά - και αυτή φημολογείται ότι θα έρθει στο εγγύς μέλλον. Ενδεχομένως βασισμένη στην καινούρια πλατφόρμα TNGA της Toyota, την οποία χρησιμοποιεί και το νέο Land Cruiser 300.


Έτσι, η νέα έκδοση Land Cruiser Prado Matte Black Edition μοιάζει με «κύκνειο άσμα» του ιαπωνικού off-roader και είναι ήδη διαθέσιμη στην Ιαπωνία. Η έκδοση αυτή δεν αλλάζει τίποτα στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, ούτε στη συμπεριφορά του εντός και εκτός δρόμου, και περιορίζεται στις αισθητικές αλλαγές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι μαύρες λεπτομέρειες είναι ορατές παντού περιμετρικά: τη γρίλια και στα πρόσθετα στοιχεία της, στους αεραγωγούς με τους φανούς ομίχλης στις άκρες του εμπρός προφυλακτήρα, στο πλαίσιο των εμπρός και πίσω φωτιστικών σωμάτων. Και, φυσικά, στις κατάμαυρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και 6 ακτινών.

Η Matte Black Edition του LC Prado είναι διαθέσιμη είτε σε μαύρο είτε σε λευκό χρώμα του αμαξώματος. Κάτω από το καπό του διατηρεί τις ίδιες επιλογές κινητήρων: τη μονάδα βενζίνης 2.7 λίτρων και 163 ίππων ή τον πετρελαιοκινητήρα 2.8 λίτρων ισχύος 201 hp. Φυσικά διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση, μέσω του αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων.

H τιμή αυτής της ειδικής έκδοσης του Toyota Land Cruiser Prado στην Ιαπωνία κυμαίνεται μεταξύ 31.760 και 37.670 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ