Έτσι θα είναι το νέο MINI Countryman

mini countryman

Μεγαλύτερο σε διαστάσεις, δυναμικότερο σε εξωτερική εμφάνιση, αν και κρατά σαφώς την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία, καθώς και πιο οικονομικό, αναμένεται να είναι το επόμενο MINI Countryman.

Η MINI δεν αφήνει πλέον και πολλά για τη φαντασία μας, δημοσιεύοντας κάποια καινούρια σκίτσα που απεικονίζουν τη νέα γενιά του SUV της, του οποίου η παραγωγή ξεκινά τον ερχόμενο Νοέμβριο. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, σε γενικές γραμμές το σχήμα του αυτοκινήτου παραμένει σχεδόν ίδιο και οι αλλαγές του δεν διακρίνονται και τόσο εύκολα με γυμνό μάτι. Τουλάχιστον μέχρι αυτό το στάδιο.

mini countryman b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την στιγμή λοιπόν οι φίλοι μας από το Kolesa.ru αφαίρεσαν το camouflage από το μεταμφιεσμένο μοντέλο, αποκαλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό την εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου. Φυσικά δεν πρόκειται για τις επίσημες φωτογραφίες και είναι πολύ πιθανό το Countryman να έχει διαφοροποιηθεί μέχρι την τελική του φάση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μήκος του αμαξώματος θα είναι αυξημένο κατά 13 εκατοστά, φτάνοντας συνολικά τα 4.429 χλστ., ενώ το ύψος θα είναι επίσης μεγαλύτερο κατά 6 εκατοστά, αγγίζοντας τα 1.613 χλστ.

Η ηλεκτρική εκδοχή του μοντέλου, θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα (FAAR) με την BMW iX1. Όπερ σημαίνει μπαταρία 64,7 kWh με αυτονομία γύρω στα 450 χιλιόμετρα, ενώ είναι πιθανό να είναι διαθέσιμη και μια μικρότερη στα 54 kWh. Οι συμβατικές εκδόσεις λογικά θα χρησιμοποιούν κινητήρες 1,5 και 2 λίτρων με κάποιους είδους σύστημα εξηλεκτρισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ