Επίσημο: Αυτό είναι το νέο MINI Hatch

Νέο MINI Hatch

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη διαρροή των πρώτων φωτογραφιών του στο Διαδίκτυο, το νέο MINI Hatch αποκαλύπτεται στη αμιγώς ηλεκτροκίνητη εκδοχή του.

Την αιχμή του δόρατος στην προϊοντική αντεπίθεση της MINI θα αποτελέσει η νέα γενιά του MINI Hatch, η οποία μετά τις πρόσφατες διαρροές αποκαλύφθηκε με κάθε επισημότητα.

Μολονότι το λανσάρισμα του νέου MINI Hatch τοποθετείται χρονικά στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, η βρετανική φίρμα αναγκάστηκε μετά την εκτεταμένη διαρροή φωτογραφιών να αποκαλύψει την επόμενη γενιά του εμβληματικού μοντέλου της.

Νέο MINI Hatch
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αυτοκίνητου που βλέπετε στις οθόνες σας είναι η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση του νέου MINI Hatch, η οποία ωστόσο δεν θα είναι και η μοναδική στη νεοσύστατη γκάμα του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το νέο MINI Hatch θα διατηρήσει στο οπλοστάσιό του ορισμένους από τους κινητήρες βενζίνης που μπορεί να συναντήσει κανείς και σήμερα στην γκάμα του.

Αντιθέτως, οι πετρελαιοκινητήρες θα αποστρατευτούν, δημιουργώντας τον απαραίτητο χώρο για τις εξηλεκτρισμένες εκδόσεις.

Νέο MINI Hatch

Εν αναμονή και τις αποκάλυψης των τεχνικών προδιαγραφών της νέας γενιάς MINI, αυτό που μπορεί να συμπεράνει κανείς από τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του, είναι ότι παρά τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στον σχεδιασμό του αμαξώματος, οι διαστάσεις και οι αναλογίες του δεν απέχουν από τη σημερινή εκδοχή του αυτοκινήτου.

Ίσως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι τα φωτιστικά σώματα, τόσο στο μπροστινό τμήμα όσο και στο πίσω, το «φωτεινό» περίγραμμα της τραπεζοειδούς μάσκας και οι ιδιαίτερα ελκυστικοί τροχοί των 19 ιντσών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Νέο MINI Hatch

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πρώτες φωτογραφίες του MINI Hatch ταξίδεψαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ειδικότερα από την πολιτεία της Καλιφόρνια, η οποία διαθέτει και τους πιο… προοδευτικούς κανονισμούς σε ό,τι αφορά στην προώθηση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Εκτός από το MINI Hatch, μέσα στο 2023 η βρετανική φίρμα πρόκεται να αποκαλύψει και την επόμενη γενιά του MINI Countryman, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και ένα δεύτερο, αστικών διαστάσεων SUV το οποίο θα βασιστεί στο πρωτότυπο Aceman.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ