Μεθυσμένος κλέβει λεωφορείο για να πάει σπίτι του

Tolyatti Buses 1

Το ιδιαίτερο συμβάν έλαβε χώρα στη Ρωσία, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε καταδίωξη του κλεμμένου λεωφορείου.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό κανάλι Telegram της πόλης Tolyatti στην περιοχή Samara της νότιας Ρωσίας, οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν ότι πριν λίγες μέρες προχώρησαν σε καταδίωξη «λεωφορειοπειρατείας».

Σύμφωνα με την ενημέρωση Τύπου της Κεντρικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εσωτερικών της Ρωσίας της περιφέρειας, ο οδηγός ενός λεωφορείου απευθύνθηκε στην αστυνομία, καθώς δεν βρήκε το λεωφορείο στην θέση που το είχε παρκάρει το προηγούμενο βράδυ.

Tolyatti Buses 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνομία προχώρησε σε έρευνα και ρώτησε πολλούς γείτονες για το εάν έχουν δει κάτι. Την απάντηση όμως την έδωσε ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που «έβλεπε» προς το σημείο που είχε σταθμεύσει το κλεμμένο λεωφορείο, ενώ κατέγραψε και έναν ύποπτο που ζούσε ένα κοντινό σπίτι.

Τελικά, ο δράστης συνελήφθη και αποδείχθηκε ότι ήταν ένας 40χρονος κατάδικος για εγκληματικές ενέργειες, που δεν αρνήθηκε την παράνομη πράξη του.

Απεναντίας, προσπάθησε να εξηγήσει την πράξη του λέγοντας ότι όταν πραγματοποίησε την κλοπή του λεωφορείου ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν αντιλαμβανόταν τις πράξεις του. Αυτό βέβαια δεν έπεισε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να ανοιχτεί νέα ποινική υπόθεση εναντίων του για παράνομη κατοχή οχήματος χωρίς σκοπό κλοπής. Σε αυτή την περίπτωση, η μέγιστη ποινή είναι φυλάκιση έως πέντε χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ