Κωνσταντίνος Μαρκουίζος-Ιαβέρης στο carandmotor.gr: «Έχουμε μεγάλη όρεξη ώστε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο»

Κωνσταντίνος Ιαβέρης Μαρκουίζος

Ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας στη νέα εποχή της Περιφέρειας Αττικής μίλησε στο carandmotor.gr, επισημαίνοντας ότι το έργο είναι δύσκολο, αλλά υπάρχει μεγάλη όρεξη ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι.

Στο πόστο του Συμβούλου Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος (Ιαβέρης) Μαρκουίζος, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας του Νίκου Χαρδαλιά για μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και την εξομάλυνση των μετακινήσεων.

Ο Κωνσταντίνος (Ιαβέρης) Μαρκουίζος μίλησε στο carandmotor.gr για την πρόκληση που έχει μπροστά του στη νέα εποχή της Περιφέρειας Αττικής, τονίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη όρεξη να γίνει ό,τι καλύτερο για να επιτευχθούν οι στόχοι που θα διασφαλίσουν μια καλύτερη καθημερινότητα για τους κατοίκους της πρωτεύουσας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κωνσταντίνος (Ιαβέρης) Μαρκουίζος,

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, επιλέγοντάς με σε ένα πολύ δύσκολο κομμάτι που είναι τα τροχαία δυστυχήματα και γενικότερα η οδηγική συμπεριφορά.

Πιστεύω ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ο άνθρωπος για τις δύσκολες καταστάσεις, κάτι το οποίο έχει αποδείξει στο παρελθόν. Έχει τεράστια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και θα μας δώσει όλα τα κατάλληλα εφόδια και εργαλεία ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε.

Έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, αλλά πάνω απ' όλα έχουμε όρεξη προκειμένου να πετύχουμε ό,τι καλύτερο».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κωνσταντίνος (Ιαβέρης) Μαρκουίζος είναι ιδρυτικό μέλος της πρώτης και πιο ολοκληρωμένης Σχολής Οδικής Ασφάλειας και Συμπεριφοράς στη χώρα μας, έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες δωρεάν ομιλίες και διαλέξεις για την οδηγική ασφάλεια, ενώ έχει διαγράψει και σημαντική πορεία ως οδηγός Αγώνων Αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ