Κατάσχεση 9 supercars μετά από «κόντρες» (Video)

Supercars

Άδοξο τέλος είχαν οι αυτοσχέδιοι αγώνες με τη συμμετοχή εννέα πανάκριβων supercars, τα οποία όχι μόνο εντοπίστηκαν από τις αστυνομικές αρχές αλλά και κατασχέθηκαν.

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας για τον λάθος λόγο βρέθηκαν εννέα πανάκριβα supercars, τα οποία συμμετείχαν σε αυτοσχέδιους αγώνες στο μακρινό Hong Kong. Όλα ξεκίνησαν μετά τη δημοσίευση ενός video στο οποίο πρωταγωνιστούσαν συνολικά οκτώ supercars κινούμενα με υπερβολική ταχύτητα.

Αξιοποιώντας το στοιχεία που προέκυψαν από τη δημοσίευση του συγκεκριμένου video, οι αστυνομικές αρχές του Hong Kong ταυτοποίησαν τους οδηγούς των οκτώ supercars τους οποίους και συνέλαβαν με την κατηγορία της διοργάνωσης αυτοσχέδιων αγώνων. Εκτός από τους οκτώ οδηγούς, υπό κράτηση παραμένει και μια γυναίκα ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων στους εννέα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τις αρχές, στους αυτοσχέδιους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 17 αυτοκίνητα, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προκύψουν και άλλες συλλήψεις σχετικές με το συγκεκριμένο συμβάν.

Πέρα από τους εννέα συλληφθέντες, στα χέρια των αστυνομικών αρχών παραμένουν και τα οκτώ supercars, μεταξύ των οποίων 4 Lamborghini, μία McLaren, μια Ferrari και μια Porsche.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ό,τι αφορά στα δημογραφικά χαρακτηριστικά των συλληφθέντων, οι ηλικίες ποικίλουν ξεκινώντας από τα 30 έτη με τον γηραιότερο όλων να έχει συμπληρώσει το εξηκοστό έτος της ηλικίας του. Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται και ένας γιατρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από περίπου έναν χρόνο, οι αστυνομικές αρχές είχαν καταφέρει να ακινητοποιήσουν ταυτόχρονα 45 supercars στους δρόμους του Hong Kong, σε μια προσπάθεια καταστολής του φαινομένου των αυτοσχέδιων αγώνων σε δημόσιους δρόμους.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ