Το απίστευτο ποσό για το οποίο πούλησε ο Hamilton την Pagani του

Hamilton Pagani Zonda

Ο Lewis Hamilton αποδεικνύεται πως δεν είναι καλός μόνο στο να οδηγεί γρήγορα – είναι ικανότατος και στις αγοραπωλησίες! Πράγμα που αποδεικνύεται από το πόσο αγόρασε και κυρίως, πόσο πούλησε ένα από τα αυτοκίνητά του.

Όχι οποιοδήποτε από τα οχήματα στο γκαράζ του. Αναφερόμαστε στην Pagani Zonda 760LH, η οποία έφερε τα αρχικά του και είχε στοιχεία προσαρμοσμένα στις επιθυμίες του, όπως για παράδειγμα το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το μοντέλο αυτό, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής το αγόρασε 1.4 εκατομμύρια ευρώ. Και σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό, το πούλησε έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Δηλαδή επταπλασίασε την αξία του!

Lewsi Hamilton Pagani Zonda
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προφανώς ο 37χρονος δεν χρειαζόταν τα λεφτά, ούτε έλλειψαν οι χώροι στάθμευσης στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Ο λόγος που αποχωρίστηκε το αγαπημένο του αυτοκίνητο αφορούσε την πολύ έντονη κριτική που δεχόταν για αυτό.

Διότι ο Βρετανός είναι υπέρμαχος των πράσινων τεχνολογιών και της προστασίας του περιβάλλοντος. Έτσι, το να κάνει βόλτες με ένα θηρίο με ατμοσφαιρικό V12, πήγαινε κόντρα σε όσα υπερασπίζεται.

Άλλωστε σύντομα ο Lewis Hamilton θα έχει ένα άλλο «τέρας» στο γκαράζ του αφού αναμένεται να του παραδοθεί η υβριδική Mercedes-AMG Project One. Και τότε, κανένας δεν θα μπορεί να του πει τίποτα.

Lewis Hamilton Pagani Zonda

Δείτε τον Hamilton να οδηγεί την Pagani:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ