Πώς ένα Toyota GR Yaris έσωσε μια Porsche 911 από την καταστροφή (Video)

Porsche 911 992 Poland Snow

Τα νρτιφταρίσματα σε ένα χιονισμένο ορεινό δρόμο δεν πήγαν και τόσο καλά για τον ιδιοκτήτη μιας Porsche 911 στην Πολωνία, ώσπου για καλή του τύχη ένα διερχόμενο Toyota GR Yaris έδειξε τις απρόσμενες ικανότητές του στη ρυμούλκηση.

Βέβαια, από ό,τι φαίνεται στο video που ανέβασε στο Instagram o δημοφιλής λογαριασμός @Supercar.Fails, οι αρχικές προσπάθειες του ιδιοκτήτη του GR Yaris να τραβήξει την Porsche 992 από το σημείο που είχε κολλήσει, από μια παράξενη γωνία και προς τη λάθος κατεύθυνση, εμφάνισαν μια κάποια απειρία του δεύτερου επί του θέματος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρόλα αυτά, το ιαπωνικό σπορ αυτοκίνητο έβγαλε στην επιφάνεια τα γονίδιά του από τα ράλι, η κοινή λογική στο σχεδιασμό του όλου εγχειρήματος επικράτησε, και -από όσα γράφονται στα σχόλια του video- εντέλει το μικρό αλλά πανίσχυρο και τετρακίνητο Yaris κατάφερε να επαναφέρει την Porsche στο δρόμο.

Η επιτυχία του εγχειρήματος, που έμοιαζε ενάντια σε όλες τις πιθανότητες με βάση τη γεωμετρία της λαμπρής ιδέας στο video, κατέστη μάλιστα εφικτή χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό κανενός - με εξαίρεση, ίσως, το συμπλέκτη του ιαπωνικού αυτοκινήτου.

Κι όσο για τον ιδιοκτήτη της Porsche, το μαλακό χιόνι στο οποίο κόλλησε από ό,τι φαίνεται ήταν κι αυτό που τον έσωσε από μια επαφή με τα δέντρα - περίπτωση στην οποία τα πράγματα από κάπως κωμικά, θα μπορούσαν να είχαν γίνει αρκετά δυσάρεστα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ