Μία παρέλαση από ονειρικά supercars & hypercars (video)

Supercars Owners Circle Croatia Rimac Nevera

Το να δεις από κοντά ένα αγαπημένο σου supercar, να θαυμάσεις από κοντά ένα εντυπωσιακό hypecar, αποτελεί για πολλούς ένα όνειρο. Πόσο μάλλον όταν έχουν μπροστά τους, όχι ένα, όχι δύο αλλά... 40 εντυπωσιακά δημιουργήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης!

Αυτή η σύνοδος του ονείρου διεξήχθη στις Δαλματικές Ακτές. Τα σαράντα μοντέλα-πρόκληση ανήκαν σε τυχερούς ιδιοκτήτες που συμμετέχουν στο Supercar Owners Circle, μία κλειστή κοινότητα ιδιοκτητών μοντέλων τα οποία εμείς απλά ονειρευόμαστε. Και η τελευταία τους συνάντηση ήταν στη στην Κροατία.

Την έδρα της Rimac Automobili που φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ένα τέτοιο ραντεβού. Όχι μόνο ήταν παρούσα, με τρεις Nevera να δηλώνουν παρούσες, συνοδευόμενες από τον ισχυρό άνδρα του ταχέως αναπτυσσόμενου brand, Mate Rimac.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το συγκλονιστικό hypercar των τεσσάρων ηλεκτροκινητήρων που βγάζουν 1914 άλογα και 2360 Nm ροπής, ένιωθε σαν στο σπίτι του, ξεκινώντας από το Ζάγκρεμπ και οργώνοντας τις ακτές της Αδριατικής. Παρέα με αρκετές «φίλες» του, αφού στην παρέλαση συμμετείχαν εξωτικά μοντέλα με διάφορα εμπορικά σήματα. Ανάμεσά τους και τέκνα της Bugatti, που πρόσφατα πέρασε υπό την ομπρέλα της Rimac.

Δείτε περισσότερα στο video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ