Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Ποιοι δρόμοι είναι αυτή τη στιγμή κλειστοί

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην Αττική με πολλούς δρόμους να είναι κλειστοί. Δείτε όλες τις νέες εξελίξεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τροχαίας, πλέον έχει διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων και στη Λεωφόρο Κατεχάκη, ενώ παραμένει η διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήμα της Αθηνών Λαμίας.

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά, οι παρακάτω δρόμοι είναι κλειστοί από σήμερα, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023:

07:25: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Κατεχάκη στο τμήμα από το ύψος της Λ. Μεσογείων έως τη Λ. Ελ. Βενιζέλου στην περιοχή της Ηλιούπολης.

05:49: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Σχιστού, από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, έως τη συμβολή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου.

05:21: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Πάρνηθος, από το ύψος της οδού Νούση στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάρνηθα.

05:00: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας από την 261,280 Χ/Θ έως την 56,728 Χ/Θ.

04:46: Η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Μεγάρων-Αλεποχωρίου στο ύψος της περιοχής Λούμπα, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αλεποχώρι, διεξάγεται μόνο μτε τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

01:59: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: 1) Στη Λ. Πάρνηθος, στο ύψος του Τελεφερίκ, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάρνηθα, 2) Στη Λ. Φυλής, από το ύψος της οδού Θρασυβούλου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Χασιά.

Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την κακοκαιρία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ