Το Infinity Machine P1 είναι εμπνευσμένο από το Tesla Cybertruck

Infinity P1

Όποια και να είναι τα συναισθήματά σας για το αμφιλεγόμενης αισθητικής επερχόμενο Cybertruck, το ηλεκτρικό scooter Infinite Machine P1, έχει αντλήσει τη σχεδίασή του από το pick-up της Tesla.

Είναι φουτουριστικό, είναι ξεχωριστό και δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Το πιθανότερο είναι πως κάποιοι ενδεχομένως να το λατρέψουν και μερικοί να το μισήσουν. Το αλουμίνιο συνδυάζεται με το χάλυβα και οι γωνίες είναι αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της κατασκευής του.

infinite machine b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κινητήρας του αποδίδει 16 ίππους, επιτρέποντάς του να αναπτύξει ταχύτητες έως 88 χλμ./ώρα, όπως και τα περισσότερα ηλεκτρικά αστικά δίτροχα. Εξοπλίζεται με αφαιρούμενες μπαταρίες 4,32 kWh και σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρουν αυτονομία 96 χιλιομέτρων.

Το P1 συνεργάζεται με μια εφαρμογή για smartphone (CarPlay) για αναπαραγωγή μουσικής μέσω ενός ηχείου, ενώ έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται μέσω over-the-air. Επίσης, διαθέτει αντικλεπτικό σύστημα που το παρακολουθεί και το κλειδώνει ακινητοποιώντας το, σε περίπτωση που κάποιος το πειράξει.

infinite machine c

Αφαιρώντας τα πλαϊνά του μέρη μπορεί να δεχθεί διάφορα αξεσουάρ, όπως πρόσθετες βαλίτσες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, βοηθητικές μπαταρίες για πρόσθετη αυτονομία και άλλα. Ένα τόσο τεχνολογικά προηγμένο μηχάνημα, αναμφίβολα δεν θα κοστίζει και λίγο. Η τιμή του ξεκινά στις ΗΠΑ από τις 10.000 δολάρια, όμως η πρώτη παρτίδα έχει ήδη εξαντληθεί, αμέσως μετά το λανσάρισμά του την περασμένη εβδομάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει ένα από αυτά, θα πρέπει να μπει σε λίστα αναμονής. Η παραγωγή του Infinite Machine P1 ξεκινά κανονικά του χρόνου, ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες, προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ