Η Tesla σταμάτησε τις παραδόσεις του Cybertruck -Ποιος είναι ο λόγος

Tesla Cybertruck

Πληθαίνουν οι αναφορές που θέλουν την Tesla να αναβάλει τις παραδόσεις του pick up Cubertruck εξαιτίας ενός ασυνήθιστου και εν δυνάμει θανάσιμου προβλήματος.

Τα προβλήματα με την παραγωγή του Cybetruck συνεχίζονται για την Tesla, η οποία σύμφωνα με δεκάδες πλέον αναφορές στο Διαδίκτυο σταμάτησε της παραδόσεις του αμιγώς ηλεκτρικού pick up στους πελάτες που το έχουν ήδη αγοράσει.

Η Tesla δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για τις νέες καθυστερήσεις στις παραδόσεις του Cybertruck. Ωστόσο αρκετοί φαίνεται πως είναι εκείνοι που περιμένουν το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο να φτάσει στα χέρια τους και έλαβαν σχετική ειδοποίηση από τους εμπόρους της αμερικάνικης εταιρείας για καθυστερήσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα τα μηνύματα που έλαβαν οι… μελλοντικοί ιδιοκτήτες του Cybertruck απλά τους ενημέρωναν για ακύρωση στην ημερομηνία παράδοσης που είχε αρχικά οριστεί για την παραγγελία τους λόγω «απροσδόκητων» καθυστερήσεων, ενώ όσοι ζήτησησαν περαιτέρω εξηγήσεις επί του θέματος δεν φαίνεται να πήραν κάποια απάντηση από την Tesla.

Ωστόσο τα πράγματα δείχνουν να είναι πολύ πιο σοβαρά σύμφωνα και με μαρτυρίες οδηγών που κυκλοφορούν ήδη με το Cybertruck, τις οποίες και έχουν δημοσιεύσει σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, λόγω αστοχίας στη σχεδίαση, το κάλυμμα του δεξιού πεντάλ του Cybertruck μπορεί να αποκολληθεί από τη βάση του εν κινήσει να σφηνώσει στη μοκέτα που βρίσκεται πίσω από το πεντάλ με συνέπεια να το κρατήσει πατημένο και παρά τη θέληση του οδηγού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ιδιοκτήτες του αμερικάνικου και αμιγώς ηλεκτρικού pick up συστήνουν σε όλους τους υπόλοιπους κατόχους του μοντέλου της Tesla να ελέγξουν άμεσα το συγκεκριμένο μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ, ενώ ένας από αυτούς ανέφερε ότι στο δικό του Cybertruck κόλλησε όντως με αποτέλεσμα να φτάσει μέχρι και την τελική ταχύτητα χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Προς το παρόν έχει αναφερθεί μόλις ένα ατύχημα στο Μπέβερλι Χιλς, το οποίο πιστεύεται ότι σχετίζεται με την συγκεκριμένη αστοχία στη σχεδίαση του πεντάλ επιτάχυνσης του Cybertruck, ενώ θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει πάρει ακόμη η Εθνική Διοίκηση Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας (National Highway Traffic Safety Administration -NHTSA), οποία θα μπορούσε να ζητήσει ακόμη και ανάκληση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ