Η Hyundai αλλάζει το i20 N -Πότε αναμένεται η αναβάθμισή του

Hyundai i20 N

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά, το Hyundai i20 N πρόκειται να δεχθεί μια σειρά στιλιστικών και όχι μόνο αναβαθμίσεων.

Νωρίτερα απ’ ότι θα μπορούσε να προβλέψει κανείς έρχεται η στιγμή της ανανέωσης για το Hyundai i20 N σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το εσωτερικό της κορεατικής φίρμας.

Το ισχυρότερο «μικρό» στην ιστορία της Hyundai, αναμένεται να δεχθεί κάποιες αναβαθμίσεις με σκοπό να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση του απέναντι σε ανταγωνιστές, οι οποίο βρίσκονται πλέον λίγο πριν την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής τους.

Hyundai i20 N
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πληροφορία ήρθε από τον επικεφαλής του N Division της Hyundai, τον Albert Biermann, ο οποίος απάντησε θετικά στο ερώτημα αν το μικρότερο και πιο προσιτό μοντέλο στην γκάμα N της Hyundai πρόκειται να ανανεωθεί.

Μάλιστα ο Γερμανός επικεφαλής του N Division αποκάλυψε και τη χρονική στιγμή που το i20 Ν πρόκειται να δεχθεί ένα… επιδερμικό φρεσκάρισμα, ξεκαθαρίζοντας ότι οι φίλοι της κορεατικής φίρμας δεν θα πρέπει να ανησυχούν μήπως και το καυτό hatchback της Hyundai χάσει τον σκληροπυρηνικό χαρακτήρα του.

Hyundai i20 N

Ο Albert Biermann τοποθέτησε χρονικά την ανανέωση του μέχρι σήμερα γνωστού i20 N τον προσεχή Ιούνιου, χωρίς φυσικά να ανοίξει τα χαρτιά του σε σχέση με το τι θα περιλαμβάνει η ανανέωση αυτή.

Συνήθως το φρεσκάρισμα ξεκινά από τις εξωτερικές επιφάνειες του αμαξώματος πριν καταλήξει στον κατάλογο του εξοπλισμού και στις διορθωτικές κινήσεις στο setup των μηχανικών μερών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hyundai i20 N

Αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο το i20 N να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, ο περιορισμός που προκύπτει από τους εκλυόμενους ρύπους μάλλον καθιστά απίθανο το ενδεχόμενο αυτό.

Τουναντίον, κάτι παραπάνω από βέβαιες θεωρούνται οι αλλαγές στις ρυθμίσεις στις αναρτήσεις ώστε να αντιμετωπιστούν τα κακώς κείμενα της εν λόγω έκδοσης και το ανανεωμένο Hyundai i20 N να αποκτήσει έναν πιο… σφαιρικό χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ