Στις φλόγες το Hyundai i20 N του D. Sordo -Δείτε το δραματικό video

Φωτιά Hyundai i20 N

Ολοσχερώς καταστράφηκε το Hyundai i20 Ν του D. Sordo μετά από φωτιά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εναρκτήριας διαδρομής του Ράλλυ Ιαπωνίας.

Εκτός μάχης τέθηκε ο D. Sordo από την πρώτη κιόλας ημέρα του ιαπωνικού ράλλυ όταν το Hyundai i20 N τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το συμβάν σημειώθηκε στην πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα, αναγκάζοντας τον D. Sordo να αποσυρθεί από τον αγώνα, καθώς οι ζημιές που υπέστη ήταν μη αναστρέψιμες.

Τόσο ο D. Sordo όσο και ο συνοδηγός του εγκατέλειψαν εγκαίρως το αυτοκίνητο πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες και καταστραφεί, καθώς οι όποιες προσπάθειες να ελεγχθεί η φωτιά δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hyundai φωτιά

Από τις δηλώσεις του Ισπανού οδηγού της Hyundai, αντιλαμβάνεται κανείς ότι αιτία της πυρκαγιάς ήταν η διαρροή καυσίμου.

«Το αυτοκίνητο μύριζε πολύ βενζίνη και εδώ στην ευθεία η φωτιά έμπαινε ανάμεσα στα καθίσματα με πολύ καπνό, οπότε σταμάτησα το αυτοκίνητο. Μετά από λίγα λεπτά άρχισε να καίγεται. Ερχόταν από το πίσω μέρος και προσπαθήσαμε να το σβήσουμε, αλλά ήταν απολύτως αδύνατο. Λυπάμαι για την ομάδα - όταν χάνεις ένα αυτοκίνητο είναι μια κακή μέρα», δήλωσε ο Ισπανός μετά το συμβάν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πυρκαγιά στο Hyundai i20 N του D. Sordo ανάγκασε τους διοργανωτές του αγώνα να ακυρώσουν όχι μόνον τη συγκεκριμένη ειδική διαδρομή αλλά και την επόμενη, καθώς προκλήθηκαν τεράστιες καθυστερήσεις στη ροή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ