Η Toyota γιορτάζει την 35η επέτειο της Supra με μια συλλεκτική έκδοση

Toyota Supra 35th Anniversary Special Edition

Η Toyota Supra 35th Anniversary Special Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 70 αντίτυπα, τα μισά με τετρακύλινδρο και τα μισά με εξακύλινδρο κινητήρα, τα οποία θα διατεθούν με κλήρωση στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η Supra, ένα από τα πιο εμβληματικά ιαπωνικά σπορ αυτοκίνητα των τελευταίων δεκαετιών του 20ου αιώνα, υπήρξε μια έκδοση επιδόσεων της Celica την περίοδο 1978-΄86. Τότε η Toyota πήρε την απόφαση να την κατασκευάζει πλέον ως ξεχωριστό αυτοκίνητο, υηψηλότερων επιδόσεων και πιο ακραίας εμφάνισης, σε σχέση με τη Celica.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Supra αναγεννήθηκε πριν από δυόμισι χρόνια, και τώρα αυτή η σύγχρονη γενιά της απέκτησε την επετειακή έκδοση 35th Anniversary Special Edition. Θα διατίθεται και με τον τετρακύλινδρο κινητήρα SZ-R και με τον εξακύλινδρο RZ, και θα διαφοροποιείται μεταξύ άλλων με μαύρες μάτ ζάντες 19 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων και μαύρα ματ καλύμματα των καθρεπτών.

Στο εσωτερικό, η SZ-R θα έχει σπορ πεντάλ και συνδυασμό επενδύσεων δέρματος-Alcantara, ενώ η ισχυρότερη RZ θα έχει αποκλειστικά δερμάτινες επενδύσεις και καθίσματα κόκκινου χρώματος. Νέα, επίσης, θα είναι και τα χρώματα του αμαξώματος και για τις δύο εκδόσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεδομένου ότι η Toyota αναμένει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον στην Ιαπωνία για αυτή την έκδοση της Supra, που θα κοστίζει στην ασιατική χώρα από 50 μέχρι 60 χιλιάδες Ευρώ, στις 7 Σεπτεμβρίου θα διοργανώσει μια ειδική εκδήλωση στην οποία οι τυχεροί που θα την αποκτήσουν θα επιλεχθούν με κλήρωση μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ