Δεν έχει σταματημό η τουρκική TOGG -Ετοιμάζει τρίτο μοντέλο

TOGG T10F 1

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TOGG, Gurcan Karakas, ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής διάθεσης του νέου ηλεκτρικού fastback Τ10Χ καθώς και την παρουσίαση ενός νέου τρίτου μοντέλου που θα ανήκει στα B-SUV.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο TOGG Technology Campus που βρίσκεται στην Προύσα, ο CEO της εταιρείας έκανε λόγο μπροστά στον Τύπο για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας και τα επόμενα βήματα που θα κάνει στην Ευρώπη.

TOGG T10F 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρώτα απ’ όλα, η τετρακίνητη έκδοση με τα δύο ηλεκτρομοτέρ του T10X (του πρώτου μοντέλου της εταιρείας) βρίσκεται προ των πυλών. Σύμφωνα με τον CEO, η συγκεκριμένη έκδοση ηλεκτρικού συστήματος κίνησης θα είναι διαθέσιμη στα μέσα του καλοκαιριού με περιορισμένη παραγωγή.

TOGG T10F 3

Ταυτόχρονα, ο κύριος Karakas ανέφερε ότι σε περίπου ένα χρόνο θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του T10F fastback που παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιανουάριο στην έκθεση Consumer Electronics.

TOGG T10X 1
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της TOGG δήλωσε ότι το επερχόμενο T8X, ένα προσιτό SUV της μικρής κατηγορίας, θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε περίπου 12 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι του 2025 θα είναι πολυάσχολο για την εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών οχημάτων της Τουρκίας.

TOGG T10X 2

Η συγκεκριμένη τακτική δεν είναι καινούργια για την TOGG, μιας και ακολούθησε το ίδιο χρονοδιάγραμμα και με το T10F. Δηλαδή, το παρουσίασε φέτος και μετά από ένα χρόνο τελικών εργασιών και δοκιμών, θα εκκινήσει και την εμπορική του καριέρα. Το ίδιο θα γίνει και με το επερχόμενο B-SUV, T8X.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ