Αυτό είναι το νέο καμάρι των Τούρκων -Ποιο αυτοκίνητο αποκάλυψαν στο Λας Βέγκας

Togg T10F

Μία ακόμα πρόταση έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Togg, κάνοντας τους γείτονες περήφανους για την τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία και τις προοπτικές ανάπτυξής της.

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια καταξίωσής της στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα πραγματοποίησε η τουρκική αυτοκινητοβιομηχανία Togg, ταξιδεύοντας έως τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το Las Vegas με μοναδικό σκοπό την αποκάλυψη του νέου μοντέλου της.

Σε μια από τις σημαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πλανήτη, οι γείτονες θέλησαν να κλέψουν την παράσταση παρουσιάζοντας για πρώτη φορά εκεί ένα ηλεκτροκίνητο fastback με την κωδική ονομασία Τ10F.

Togg T10F
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο της Togg έρχεται σχεδόν 5 χρόνια μετά την αποκάλυψη του T10X, ενός πληθωρικού SUV, το οποίο ήδη μετρά περίπου 20.000 πωλήσεις.

Το νέο μοντέλο της Togg τοποθετείται απέναντι στο Tesla Model 3, διαθέτοντας πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με ένα ή δυο ηλεκτροκινητήρες αντιστοίχως.

Togg T10F

Στην πρώτη περίπτωση, εκείνη της πισωκίνητης έκδοσης, η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 218 ίππους και η αυτονομία αγγίζει τα 600 χιλιόμετρα, ενώ η τετρακίνητη έκδοση αποδίδει 436 ίππους με την αυτονομία να διαμορφώνεται στα 530 χιλιόμετρα.

Το Togg T10F θα προσφέρεται με δύο τύπους μπαταριών. Η πρώτη θα διαθέτει ενεργειακή χωρητικότητα 52,4 kWh και η δεύτερη 88,5 kWh, εφοδιάζοντας τις long range διαμορφώσεις.

Togg T10F
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή διάθεση του νέου μοντέλου της Togg στην ευρωπαϊκή αγορά, καθώς η έναρξη των πωλήσεών του αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2025.

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ