Ψηφιακή αναβάθμιση για το τουρκικό Togg T10X

Togg T10X

Μέσω των Over-the-Air αναβαθμίσεων του λογισμικού του, το πολυτελές ηλεκτρικό SUV Togg T10X της Τουρκίας απέκτησε μια σειρά νέων εφαρμογών στην τεράστια ψηφιακή οθόνη που καλύπτει όλο το πλάτος του ταμπλό του.

Με το νέο λογισμικό 1.4.0 που μπορούν κατεβάσουν μέσω του ΟΤΑ (Over-the-Air) οι 23 χιλιάδες αγοραστές του αυτοκινήτου στην Τουρκία αποκτούν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να συνδεθούν με τις εφαρμογές τους μέσω της ψηφιακής αναγνώρισης του προσώπου τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αναβάθμιση αυτή προσφέρει τη δυνατότητα απεικόνισης των εφαρμογών σε όλο το πλάτος της οθόνης, την επιλογή νέων χρωμάτων και γραφικών, καθώς και την αποθήκευσης έως και τεσσάρων διαφορετικών προφίλ για ισάριθμους χρήστες.

Κάθε προφίλ έχει αποθηκευμένες τις προσωπικές επιλογές απεικόνισης του κάθε χρήστη - όπως την τοποθέτηση κάθε εφαμοργής στην οθόνη, τις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας του smartphone, τη ρύθμιση της θέσης οδήγησης, τις προεπιλογές του ραδιοφώνου και άλλες.

Με την αναβάθμιση 1.4.0, επιπλέον, μεγάλωσε και το μενού των shortcuts, που ελέγχεται μέσω του περιστροφικού διακόπτη στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου. Έτσι, ο οδηγός μπορεί εύκολα να αποκτήσει άμεση πρόσβαση στη ρύθμιση λειτουργιών όπως του κλιματισμού, της ηλιοπροστασίας, του τηλεφώνου, της φωτεινότητας της οθόνης και του εσωτερικού φωτισμού.

Επίσης, τώρα γίνεται εφικτός ο εκ των προτέρων προγραμματισμός του συστήματος κλιματισμού για τη θέρμανση και την ψύξη του εσωτερικού σε προκαθορισμένη ώρα πριν από την είσοδο του οδηγού στο αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει το αυτοκίνητο την προκαθορισμένη ώρα, το σύστημα κλιματισμού σβήνει αυτόματα μετά από 10 λεπτά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, η αναβάθμιση 1.4.0 παρέχει τώρα τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης του οδηγού -μέσω του smartphone και της εφαρμογής Trumore- σε πληροφορίες όπως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, οι πιέσεις των ελαστικών, αλλά και το σημείο όπου το Τ10Χ είναι σταθμευμένο.

Η Togg δοκιμάζει το νέο αυτό λογισμικό μέσω 400 ιδιοκτητών του αυτοκινήτου, που έχουν αποκτήσει το ρόλο του "Innovation Ambassador" για να παρέχουν τις πρώτες πληροφορίες για τη λειτουργία του. Εν συνεχεία θα καταστήσει το νέο λογισμικό διαθέσιμο σε όλους τους αγοραστές του Τ10Χ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ