Θα αγόραζες μια Ferrari με τα χρήματα ενός VW Golf;

Ferrari Mondial

H απάντηση στο παραπάνω ερώτημα φαντάζει αυτονόητη, έχει όμως διαφορετική αξία όταν τη δίνει ο γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show του Top Gear, Chris Harris.

H απόκτηση μιας Ferrari αποτελεί για κάθε φανατικό οπαδό της αυτοκίνησης ένα όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που σπάνια γίνεται πραγματικότητα παρά τις… ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει η αγορά των μεταχειρισμένων και γερασμένων ιταλικών sportscars.

Μια τέτοια ευκαιρία βρέθηκε στο διάβα του γνωστού από τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό show του Top Gear Chris Harris, o οποίος δεν αντιστάθηκε στην πρόκληση προσθέτοντας στη συλλογή του μια Ferrari Mondial του 1988.

Διαθέτοντας το σωστό χρώμα -βλέπε κόκκινο- και τη σωστή τιμή -σχεδόν 21.000 βρετανικές λίρες- κέντρισε το ενδιαφέρου του Βρετανού τηλεοπτικού σταρ, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την πρώτη του επαφή με το ιταλικό sportscar.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H συγκεκριμένη Mondial μετρά ήδη 33 χρόνια ζωής και ως εκ τούτου διεκδικεί τον τίτλο του κλασικού, παρά το γεγονός ότι παραμένει αρκετά σύγχρονη ώστε να προσφέρει τις συγκινήσεις μιας πραγματικής Ferrari.

Με τον V8 κινητήρα τοποθετημένο στην πλάτη του οδηγού και τους 270 ίππους να καταλήγουν στον πίσω άξονα μέσω του μηχανικού κιβωτίου των έξι σχέσεων στον πίσω άξονα, η Ferrari Mondial δικαιολογεί και με το παραπάνω την παρουσία εμβληματικού prancing horse στις μεταλλικές επιφάνειές της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ