Νέες ειδικές εκδόσεις Night Series και για τις Mercedes-Maybach

Mercedes-Maybach Night Series

Οι Maybach S-Class, EQS SUV και GLS εμπλουτίστηκαν με τη νέα στιλιστική έκδοση Night Series, με πολύ μαύρο χρώμα δίπλα σε πολυτελείς χρυσές λεπτομέρειες με το έμβλημα του διπλού Μ.

Οι «σκοτεινές» εκδόσεις -με περισσότερες μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες με ή χωρίς χρωματικές αντιθέσεις- κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος τα τελευταία χρόνια στην αυτοκινητοβιομηχανία - τόσο εντάσσονται στο κλίμα αυτό και οι πολυτελέστερες και ακριβότερες λιμουζίνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η έκδοση Night Series είναι διαθέσιμη και στα τρία αυτοκίνητα της Maybach – τις S-Class, EQS SUV και GLS. Η S-Class που επιδεικνύεται εδώ είναι της κορυφαίας έκδοσης S680 με τον πανίσχυρο V12 κινητήρα, και διαθέτει τη διχρωμία με το μαύρο Onyx Black και το ασημί Mojave Silver μαζί με πλειάδα από σκούρες μεταλλικές και χρυσές ροζέ απόχρωσης λεπτομέρειες και εξειδικευμένες ζάντες με το logo της εταιρείας.

Το έμβλημα των δύο Μ της Mercedes-Maybach βρίσκεται σε αναρίθμητα σημεία τόσο στο αμάξωμα όσο και -κυρίως- στο εσωτερικό. Το τελευταίο είναι επενδεδυμένο από δέρμα Nappa σε διχρωμία λευκού Deep White και μαύρου Black Pearl Exclusive ή σε σκέτο μαύρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι GLS και EQS SUV έχουν αντίστοιχους χρωματισμούς και ίδιων αποχρώσεων λεπτομέρειες στο αμάξωμα, αλλά μπορούν να παραδοθούν και χωρίς διχρωμία - στο μαύρο Obsidian Black στην περίπτωση της GLS και της EQS SUV ή στο λευκό Diamond White για τη δεύτερη. Επίσης, το εσωτερικό τους διαθέτει ίδιες επενδύσεις και χρώματα με την S-Class, με «φιλέτα» ξύλου και λεπτομέρειες αλουμινίου.

Οι νέες Night Series της Mercedes-Maybach προορίζονται κυρίως για την αμερικανική αγορά, όπου οι S-Class και EQS SUV θα διατίθενται από το τέλος του 2023 και η GLS από τις αρχές του 2024. Μαζί, θα διατίθενται στους αγοραστές τους και ταιριαστά γυαλιά ηλίου, τσάντες και παπούτσια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενδεχομένως η «σκοτεινή» αυτή έκδοση Night Series να εμπλουτίσει και το επόμενο, τέταρτο μοντέλο που θα προστεθεί σύντομα στη γκάμα της Maybach - το roadster SL.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ