Είναι αυτό το νέο μικρό Tesla των 25 χιλιάδων ευρώ;

Spy Photo Tesla Model 2

Μια κατασκοπευτική φωτογραφία από το Βέλγιο «άναψε φωτιές» για το νέο μικρό Tesla που αναμένεται εδώ και καιρό, και -κατά την υπόσχεση του Elon Musk- μπορεί να κοστίζει 25 χιλιάδες ευρώ.

Κρατάει μήνες, αν όχι χρόνια, η συζήτηση για την κατασκευή ενός λίγο πιο μικρού και οικονομικού Tesla, που αυθαίρετα έχει βαφτιστεί Model 2, βάσει και των λεγόμενων του ίδιου του Elon Musk για ένα πιο προσιτό μοντέλο από την εταιρεία της Καλιφόρνια.

Ανεπίσημα σχέδια ιδιωτών για το υποθετικό, προς το παρόν, Tesla Model 2
Ανεπίσημα σχέδια ιδιωτών για το υποθετικό, προς το παρόν, Tesla Model 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως, τώρα είδαμε για πρώτη φορά μια κατασκοπευτική φωτογραφία που πολλοί αναρωτιούνται αν αποκαλύπτει τη σιλουέτα αυτού του μικρού Tesla, κάτω από βαρύ καμουφλάζ.

Η φωτογραφία, που δημοσιεύσε στο Twitter ο λογαριασμός «Predict_Cars», δείχνει ένα πρωτότυπο δοκιμών φορτωμένο σε ένα τρέιλερ. Και η σχεδιαστική του ταυτότητα μοιάζει να παραπέμπει σε μεγάλο βαθμό στο Model 3. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το μεγεθος του αυτοκινήτου, γεννώντας αμφιβολίες αν όντως πρόκειται για το μικρό Tesla, ή για αυτοκίνητο κάποιας άλλης εταιρείας.

Η υπόσχεση του Musk για ένα μικρότερο Tesla που θα ξεκινά από τις 25 χιλιάδες ευρώ έχει καθυστερήσει πολύ, τόσο λόγω της παγκόσμιας έλλειψης microchips, όσο και εξαιτίας του φόρτου εργασίας της εταιρείας για την παρουσίαση, μέσα στο 2023, του Cybertruck, του Roadster και του ηλεκτρικού τράκτορα Semi.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δοκιμών αυτό φωτογραφήθηκε στο Βέλγιο γεννά επίσης κάποια ερωτηματικά, όμως η απόσταση από τα κεντρικά και το gigafactory της Tesla στο Βερολίνο δεν είναι ιδιαίτερα μακριά από το Βέλγιο. Παρόλα αυτά, ελλείψει επίσημων ανακοινώσεων από την αμερικανική εταιρεία, όλα παραμένουν εικασίες προς το παρόν.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ