Η νέα BMW M4 CSL εξελίσσεται στο Nurburgring (Video)

BMW M4 CSL Testing

Η BMW εξελίσσει στο παλιό Nordschleiffe του Nurburgring την πιο «καυτή» έκδοση CSL της νέας Μ4, η οποία φέρεται ότι θα είναι κατά 37 ίππους ισχυρότερη - σε συνδυασμό με το κλασσικά μειωμένο της βάρος.

Η Μ4 CSL θα παίρνει την ισχύ της από τον ίδιο twin-turbo εν σειρά εξακύλινδρο κινητήρα 3.0 λίτρων που διαθέτουν και οι Μ3 και Μ4, αλλά -σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες, ακόμη, πληροφορίες- η βαυαρική εταιρεία θα αυξήσει την ισχύ της μονάδας από τους 503 στους 540 hp – που θα μεταδίδονται στους πίσω τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιλογή να μην έχει τετρακίνηση έχει να κάνει με τη μείωση του βάρους, η οποία ανέκαθεν ήταν μια από τις προτεραιότητες στην έκδοση CSL της Μ4. Σε αυτή τη λογική ενδέχεται επίσης να αφαιρεθει η πίσω σειρά καθισμάτων.

Το νέο δημιούργημα του τομέα «M» της BMW εξελίσσεται φυσικά με καμουφλάζ στις δοκιμές του Nurburgring, ωστόσο μπορεί κανείς να δει ότι υπάρχουν ορισμένες διαφοροποιήσεις στη γρίλια και σε κάποιες αεροδυναμικές λεπτομέρειες του αμαξώματος.

Περισσότερα θα γίνουν γνωστά όταν έρθει η επίσημη πρεμιέρα της νέας Μ4 CSL, που αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2022 - πριν την έναρξη της παραγωγής της το προσεχές καλοκαίρι. Μέχρι τότε, μπορείτε στο παρακάτω video να ακούσετε τον ήχο της τρίλιτρης -ακόμα πιο καυτής» έκδοσης CSL του βαυαρικού sport coupe.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ