Αυξάνεται η παραγωγή της Toyota GR Corolla λόγω υψηλής ζήτησης

GR Corolla

Είναι σίγουρα πολύ εκνευριστικό να μην μπορείς να αποκτήσεις το αγαπημένο σου καινούριο αυτοκίνητο όπως π.χ. το Toyota GR Corolla Circuit Edition λόγω τιμής ή εξαιτίας παύσης της παραγωγής του.

Ευτυχώς λοιπόν για πολύ κόσμο εκεί έξω, η ιαπωνική εταιρεία αναμένεται να παράξει περισσότερες μονάδες από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί, αφού η ζήτηση είναι υψηλή. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που εκδόθηκε, όταν οι πελάτες μιλούν… εισακούγονται από εμάς.

Η Toyota είχε δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως η GR Corolla Circuit Edition θα περιοριστεί στις 1.500 μονάδες. Ωστόσο η ζήτηση είναι τόσο αυξημένη, που η παραγωγή της πιο σκληροπυρηνικής εκδοχής του μοντέλου, θα συνεχιστεί και το 2024. Πιθανώς και το 2025.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
GR Corolla b

Οι διαφορές της Circuit Edition, σε σχέση με την απλή έκδοση εντοπίζονται στην ανθρακονημάτινη οροφή, στο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης Torsen εμπρός και πίσω, στις κόκκινες δαγκάνες φρένων με το λογότυπο της Gazoo Racing και στην πίσω αεροτομή σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Στο εσωτερικό τα σπορ καθίσματα είναι κατασκευασμένα από suede και συνθετικό δέρμα, ο λεβιές ταχυτήτων είναι υπογραφής της Morizo, ενώ το ηχοσύστημα είναι της κορυφαίας εταιρείας του είδους, JBL. Αναμφίβολα μιλάμε για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα hot hatches της αγοράς και είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η είδηση, πως η Toyota θα ικανοποιήσει πολλούς περισσότερους αγοραστές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ