Αυτό είναι το πιο ακραίο Suzuki Jimny που έχετε δει ποτέ

Suzuki Jimny Wald International 1

Το ιαπωνικό 4x4 αποτελεί απαγορευμένο καρπό για την ευρωπαϊκή αγορά, αλλά «ζει και βασιλεύει» σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη.

Το Jimny της Suzuki έχει διακόψει εδώ και χρόνια τους δεσμούς του με την Ευρώπη λόγω των αυστηρότερων κανονισμών στις εκπομπές ρύπων και την έλλειψη εξηλεκτρισμένου συστήματος κίνησης. Ωστόσο, η διάθεση του σε αρκετές αγορές του κόσμου δεν έχει διακοπεί, με την γενέτειρά του να παράγει και ορισμένα κιτ βελτίωσης, αισθητικά και μηχανικά, που το αλλάζουν πλήρως μορφή.

Suzuki Jimny Wald International 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιαπωνική Wald International είναι ένας βελτιωτικός οίκος που ειδικεύεται στην αναβάθμιση ακριβών και ιδιαίτερων μοντέλων, είτε πρόκειται για ιαπωνικά είτε για ευρωπαϊκά.

Το 5θυρο Suzuki Jimny της Wald International διαθέτει μεγαλύτερους τροχούς αλουμινίου που το κάνουν να παραπέμπει σε SUV επιδόσεων, με την τοποθέτησή τους να φέρει αλλαγές με την τοποθέτηση αποστατών και έξτρα φτερών.

Suzuki Jimny Wald International 3

Το καπό έχει δεχθεί και αυτό αλλαγές, με δύο μεγάλες εισαγωγές αέρα που παραπέμπουν στις βελτιωμένες από την Brabus G-Class. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θυμίζει συρρικνωμένο G Wagen, αλλά κάτι ξεχωριστό και μοναδικό μιας και βασίζεται στην 5θυρη έκδοση του μοντέλου.

Την βελτίωση συμπληρώνουν τα πλαϊνά σκαλοπάτια που προστατεύουν τα μαρσπιέ, η διαφοροποιημένη μάσκα και ο νέος εμπρός προφυλακτήρας. Διαφορετικός είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ δεν απουσιάζει η κλασική πια LEDόμπαρα οροφής πάνω από το εμπρός παρμπρίζ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Suzuki Jimny Wald International 4

Επιπλέον, στην οροφή στεγάζεται μια σκηνή για διαμονή στην εξοχή, με τον σχεδιασμό της να μην επιβαρύνει σημαντικά την αεροδυναμική απόδοση ή την ποιότητα κύλισης. Επιπρόσθετα, το Jimny της Wald International είναι βαμμένο σε μπεζ χρώμα και τα αξεσουάρ είναι μαύρου για να λόγους αισθητικής αντίθεσης.

Προς το παρόν είναι άγνωστο το κόστος της συγκεκριμένης μετατροπής, ούτε ανά κομμάτι, αλλά μπορούμε να αναφέρουμε ότι ένα 5θυρο Suzuki Jimny Nomad κοστίζει στην Ιαπωνία 16.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ