Αυτή είναι η νέα Porsche Macan -Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες

Porsche Macan 2024

Η δεύτερη γενιά του μικρότερου σε διαστάσεις SUV της Porsche ήρθε στο φως της δημοσιότητες λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του.

Μια ξεκάθαρη εικόνα για τη νέα γενιά της Porsche Macan προσφέρουν οι φωτογραφίες του μικρότερου SUV της γερμανικής φίρμας, οι οποίες διέρρευσαν στο Διαδίκτυο λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του αυτοκινήτου.

Η Macan, γνωστή από την παρουσία της στην γκάμα της Porsche, αποτέλεσε το alter ego του Audi Q5, πατώντας στο ίδιο πλαίσιο και αξιοποιώντας κοινά μηχανικά μέρη.

Porsche Macan 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την αποκάλυψη της πρώτης γενιάς του αυτοκινήτου, η Porsche ετοίμασε τον διάδοχο ενός αυτοκινήτου που τοποθετείται στην βάση της γκάμας της, προσθέτοντας ταυτόχρονα σε αυτήν και τη δεύτερη κατά σειρά ηλεκτρική πρόταση της ιστορίας της.

Ειδικότερα, η νέα Porsche Macan θα προσφέρεται κατά αποκλειστικότητα με ηλεκτρικούς κινητήρες, όντας το πρώτο SUV της φίρμας που υιοθετεί την τεχνολογία της ηλεκτροκίνησης.

Porsche Macan 2024

Σε ό,τι αφορά την ηλεκτροκίνητη Macan, η Porsche έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι οι κορυφαίες-δικινητήριες εκδόσεις θα υπερβαίνουν σε ισχύ τους 600 ίππους, την ίδια στιγμή που η χωρητικότητα των μπαταριών ιόντων λιθίου θα αγγίζει τις 100 kWh, εξασφαλίζοντας μια αυτονομία της τάξης των 500 χιλιομέτρων.

Porsche Macan 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τις πρώτες φωτογραφίες της νέας Porsche Macan, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι στη θερμική γκάμα του αυτοκινήτου υπάρχουν οι εκδόσεις Turbo και Macan 4, στα πρότυπα των ήδη γνωστών μοντέλων της γερμανικής φίρμας.

Με τρεις ψηφιακές οθόνες, το εσωτερικό της νέας Porsche Macan δηλώνει την είσοδο του μικρού SUV της Porsche σε μια νέα εποχή, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι έχει απολέσει τον χαρακτήρα ενός δυναμικού συνόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ