Πόσες Aston Martin καταστρέφονται σε μια ταινία James Bond; (+video)

Aston Martin James Bond 007 καταστροφή 2021

Εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των αυτοκινήτων που... παραδίδουν πνεύμα «live» στις ταινίες του James Bond με τις Aston Martin να μην αποτελούν φυσικά εξαίρεση.

Αναμφίβολα οι σκηνές δράσης και ακόμη περισσότερο οι άκρως εντυπωσιακές καταδιώξεις είναι ένα «σήμα κατατεθέν» στις ταινίες James Bond με το κοινό να τις περιμένει κάθε φορά πώς και πώς. Ο διάσημος Βρετανός πράκτορας οδηγεί και συχνά πυκνά καταστρέφει εμβληματικά μοντέλα των τεσσάρων τροχών στη μεγάλη οθόνη, στην αλτρουιστική του προσπάθεια να σώσει το Στέμμα και, αν τα καταφέρει και τον υπόλοιπο κόσμο. Και ευτυχώς τα καταφέρνει πάντα, με το τίμημα να παραμένει βαρύ για τα οχήματα που εξυπηρετούν τον σκοπό του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χαρακτηριστικός είναι ο αριθμός των Aston Martin που είδαν το τέλος της ζωής τους να έρχεται με κινηματογραφικό τρόπο στην προηγούμενη και 24η ταινία της δημοφιλούς σειράς «Spectre» που προβλήθηκε το 2015. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων η παραγωγή χρησιμοποίησε συνολικά 10 Aston Martin, εκ των οποίων οι επτά καταστράφηκαν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνολικά στην προηγούμενη ταινία Bond, το ποσό που δαπανήθηκε για τα οχήματα που συμμετείχαν και καταστράφηκαν σε αυτή έφτασε λίγο πάνω από τα 28 εκατ. ευρώ...

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που βλέπετε στις οθόνες σας, η οποία τραβήχτηκε από τους συντελεστές της νέας ταινίας «Νo Time To Die», παρουσιάζει 10 ακόμη Aston Martin DB5 που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της, με το συγκεκριμένο μοντέλο να κάνει την εμφάνιση του αρχικά στην τρίτη ταινία της σειράς "Goldfinger" με πρωταγωνιστή τον Sean Connery. Οι οχτώ από της νέες DB5 κατασκευάστηκαν και μεταποιήθηκαν ειδικά για τη νέα ταινία James Bond, από την Aston Martin και οι δύο στη φωτογραφία που συνοδεύουν μια αυθεντική, δεξιά και αριστερά, φέρουν ήδη σημάδια από «σφαίρες» στα παρμπρίζ τους. Στην ταινία κάνουν την εμφάνιση τους και άλλα παλιότερα εμβληματικά μοντέλα των Βρετανών αλλά και σύγχρονα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρών παραμένει άγνωστος ο αριθμός των Aston Martin αλλά και των υπόλοιπων μοντέλων που παρέδωσαν πνεύμα για τη νέα ταινία του διάσημου Βρετανού πράκτορα της μεγάλης οθόνης, μια πληροφορία που αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας τους επόμενους μήνες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ