Διέλυσαν Range Rover Sport SVR στην νέα ταινία James Bond (+video)

Ranger Rover Sport SVR, James Bond, No Time to Die 2021

Άκρως εντυπωσιακές είναι οι σκηνές καταδιώξης, με πρωταγωνιστές τα μοντέλα της Land Rover, στη νέα ταινία James Bond «No Time to Die».

Περίπου δύο εβδομάδες απομένουν για την πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη της 25ης και τελευταίας μέχρι στιγμής ταινίας James Bond «No Time To Die».

Με αφορμή την «αντίστροφή μέτρηση» για την πρεμιέρα της ταινίας που θα προβληθεί και στους ελληνικούς κινηματογράφους στο τέλος του μήνα, η Land Rover έδωσε στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από μια εντυπωσιακή σκηνή καταδίωξης (η ταινία αναμένεται να είναι γεμάτη από τέτοιες), στην οποία παίρνουν μέρος δύο Range Rover Sport SVR, τα ισχυρότερα μοντέλα στην ιστορία της βρετανικής εταιρίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, για να καταφέρουν να δημιουργήσουν τα εντυπωσιακά πλάνα, οι άνθρωποι που ετοίμασαν τα πολυτελή SUV της βρετανικής εταιρίας, έπρεπε να απενεργοποιήσουν τα περισσότερα από τα συστήματα ελέγχου της δυναμικής συμπεριφοράς του, ενώ αναφέρουν ότι αποτέλεσαν ιδανικά οχήματα για τις εν λόγω σκηνές, λόγω της δύναμης και της συμπεριφοράς τους εκτός δρόμου.

Στη σκηνή που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Chris Corbould, φαίνεται να καταστρέφεται ένα από αυτά, έπειτα από άλμα, ενώ ένα ακόμη ντεραπάρει και καταλήγει επίσης στην οροφή του.

Να σημειωθεί ότι στις εντυπωσιακές σκηνές καταδίωξης στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή το γνωστό Βρετανό πράκτορα, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ψηφιακά γραφικά και τα πάντα είναι γυρισμένα σε πραγματικές συνθήκες, τουλάχιστον στις σκηνές που συμμετέχουν τα SUV της Land Rover.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ