Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 2024

Μετά και την παρουσία της πρωτότυπης εκδοχής του στην έκθεση τεχνολογίας του Λας Βέγκας, το ανανεωμένο Volkswagen Golf αποκαλύπτεται χάρη στη διαρροή των πρώτων ανεπίσημων φωτογραφιών του.

Το ανανεωμένο Volkswagen Golf θα αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες αφίξεις της φετινής χρονιάς, προσφέροντας μια δεύτερη ευκαιρία στο γερμανικό best seller να ανακάμψει και να επιστρέψει στην κορυφή της ευρωπαϊκής αγοράς.

Βλέπετε, η 8η γενιά του πάλαι ποτέ κραταιού μικρομεσαίου hatchback δεν κατάφερε να διακριθεί σε επίπεδο πωλήσεων, βλέποντας το T-Roc να το προσπερνά και να κατακτά εκείνο τον τίτλο του δημοφιλέστερου μοντέλου στην γκάμα της Volkswagen.

Volkswagen Golf 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μία από τις ενστάσεις που είχαν διατυπωθεί για το 8ης γενιάς Volkswagen Golf αφορούσε και τη σχεδιαστική ταυτότητα του μοντέλου, η οποία στην ανανεωμένη εκδοχή του αυτοκινήτου διαφοροποιείται.

Αλλαγές μπορεί να εντοπίσει κανείς τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω τμήμα του αποκλειστικά πεντάθυρου αμαξώματος, με τα φωτιστικά σώματα να αποκτούν μια ακόμα πιο έντονη παρουσία.

Volkswagen Golf 2024

Ανασχεδιασμένες, τόσο στις συμβατικές εκδόσεις όσο και στις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων, επιστρέφουν και οι ζάντες, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός δυναμικότερο και πιο ελκυστικού προφίλ.

Εξίσου σημαντική μπορεί να θεωρηθεί και η αναβάθμιση του εσωτερικού, με το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να ενσωματώνει την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης και να εξωτερικεύει το υψηλό τεχνολογικό προφίλ του μέσα από μια χορταστική σε διαστάσεις οθόνη OLED.

Volkswagen Golf 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Volkswagen Golf δεν πρόκειται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, με τα ήπια υβριδικά σύνολα του 1,0 και του 1,5 λίτρου να αποτελούν το κυρίως πιάτο στην γκάμα του γερμανικού μικρομεσαίου, χωρίς φυσικά να λείπει ο δίλιτρος TSI των εκδόσεων GTI και R.

Volkswagen Golf 2024

Αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα θα επιστρέψει και η plug-in υβριδική έκδοση του αυτοκινήτου (GTE), η οποία θα έχει αφετηρία τον TSI κινητήρα του 1,5 λίτρου και μεγαλύτερη, απ' ότι στο παρελθόν, αυτονομία.

Η επίσημη αποκάλυψη του ανανεωμένου Volkswagen Golf θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες, ενώ το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά είναι προγραμματισμένο για την προσεχή άνοιξη.

Volkswagen Golf 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ