Διαρροή εικόνων: Αυτό είναι το νέο VW Golf

Volkswagen Golf Διαρροή επίσημων εικόνων

Η παρουσία της Volkswagen στη φετινή αμερικάνικη έκθεση τεχνολογίας CES έφερε στο φως της δημοσιότητας και την πρώτη επίσημη εικόνα που διέρρευσε για το ανανεωμένο Golf.

Από τις πιο γνωστές εκθέσεις τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο η Consumer Electronics Show συγκεντρώνει τα τελευταία χρόνια όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους κατασκευαστές αυτοκινήτου που την βρίσκουν ως μία πολύ καλή ευκαιρία για να παρουσιάσουν τις δικές τους τεχνολογικές εξελίξεις στο κοινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Volkswagen θα είναι επίσης παρούσα στην αμερικάνικη έκθεση που πραγματοποιείται στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών με τους Γερμανούς να παρουσιάζουν την ενσωμάτωση του λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT στα αμιγώς ηλεκτρικά ID. στο Tiguan, το Passat αλλά και το επερχόμενο ανανεωμένο Golf.

Το ανανεωμένο Golf GTI είναι ένα από τα μοντέλα που θα δώσουν το «παρών» στις ΗΠΑ με τη γερμανική εταιρεία να το παρουσιάζει με καμουφλάζ. Ωστόσο φαίνεται ότι δεν υπολόγιζε στο ίδιο το… Golf, το οποίο παρουσιάζεται όπως λογικά θα μπει στην παραγωγή από το μενού του multimedia συστήματος που φέρει.

Η διαρροή έγινε μάλλον κατά λάθος από το κανάλι «the car crash review» στο YouTube όταν κατά την παρουσίαση το μοντέλου οι δύο παρουσιαστές σχολίαζαν τα μενού του συστήματος πολυμέσων.

Εφόσον η απεικόνιση του ανανεωμένου Golf GTI ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το μοντέλο της γερμανικής εταιρείας παρουσιάζει μικρές αλλαγές στη σχεδίαση του προφυλακτήρα του αλλά και των φωτιστικών σωμάτων, τα οποία έχουν γίνει λίγο πιο μικρά σε μέγεθος χωρίς να αλλάξουν σημαντικά το σχήμα τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ελαφρώς διαφορετική είναι και η φωτεινή μπάρα που διατρέχει το «πρόσωπο» του Golf GTI από τη μία άκρη στην άλλη, ενώ και στο πίσω μέρος του hatchback των Γερμανών παρατηρούνται μικρές αλλαγές με την εσωτερική διαρρύθμιση των φωτιστικών σωμάτων να έχει αναθεωρηθεί.

Στο εσωτερικό τα φυσικά κουμπιά έχουν επιστρέψει στον τιμόνι του Golf, ενώ μεγαλύτερη είναι η οθόνη του αναβαθμισμένου multimedia συστήματος. Σε κάθε περίπτωση το επίσημο ντεμπούτο το ανανεωμένου μικρομεσαίου της γερμανικής εταιρείας στο τέλος του μήνα αναμένεται να επιβεβαιώσει αν αυτές οι εικόνες βρίσκονται κοντά στην πραγματικότητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ