Έρχεται το νέο Volkswagen Golf R 333 Limited Edition (video)

Έρχεται το νέο Volkswagen Golf R 333 Limited Edition 2023 video teaser

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για τα επίσημα αποκαλυπτήρια της έκδοσης περιορισμένης παραγωγής του Volkswagen Golf R 333 και οι Γερμανοί δίνουν στη δημοσιότητα ένα video «πειρασμό».

Μία νέα έκδοση του Golf R ετοιμάζει η Volkswagen, η οποία θα ονομάζεται Golf R 333 Limited Edition και σύμφωνα και με το όνομά της θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα έκδοση βασίζεται στο 4κίνητο Golf R και όπως φάινεται και από τον αριθμό «333» που τη συνοδεύει θα φέρει στάνταρ το πακέτο Perfoemance, όπως και η έκδοση «20 Years» με την απόδοση του υπετροφοδοτούμενου δίλιτρου μοτέρ να φτάνει έτσι στους 333 ίππους.

Με 333 ίππους και 420 Nm ροπής να φτάνουν και τους τέσσερεις τροχούς η νέα έκδοση του Golf R δεν αναμένεται να έχει διαφορές στον τομέα των επιδόσεων με την έκδοση «20 Years», με τα 0-100 χλμ./ώρα να επιτυγχάνονται σε 4,6 δευτερόλεπτα και την τελική να φτάνει στα 270 χλμ./ώρα.

Στο σύντομο video που ακολουθεί, η νέα ειδική έκδοση του Golf R παρουσιάζεται σε ένα έντονο κίτρινο χρώμα με μαύρα γραφικά και καλύμματα καθρεπτών αλλά και μαύρο χρώμα για τις αλουμινένιες ζάντες του. Αυτό που επίσης το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης, η οποία φέρει την υπογραφή της Akrapovic αλλά και οι μεγάλες δαγκάνες που είναι βαμμένες σε έντονο μπλε χρώμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το video δίνει μια πολύ καλή εικόνα για το Golf R 333 Limited Edition ωστόσο δεν παρέχει άλλες πληροφορίες για τη νέα έκδοση που αναμένεται να παραμείνει στην παραγωγή για δώδεκα μήνες. Περισσότερα γι' αυτήν θα γίνουν γνωστά στις 31 Μαΐου κατά την επίσημη αποκάλυψη του καυτού hatchback των Γερμανών.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ