Ακραίες αναβαθμίσεις για τα πιο ακριβά SUV

Lamborghini Urus Carlex Himalaya

Η εταιρεία Carlex Design παρουσίασε ένα πακέτο μετατροπών για αυτοκίνητα όπως η Ferrari Purosangue ή η Rolls-Royce Cullinan που φτάνει επικίνδυνα κοντά στα σύνορα του κιτς.

Το πρόγραμμα ‘Seven Elysia’ του οίκου μετατροπών Carlex περιλαμβάνει την απόλυτη μετατροπή επτά εκ των ακριβότετων και πολυτελέστερων SUV του πλανήτη, για όσους δεν θέλουν ποτέ και με κανέναν τρόπο να υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία ότι είναι πλούσιοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το πρόγραμμα αυτό έχει προκύψει η συλλογή Himalaya Collection, που περιλαμβάνει τις ίδιες “εκκεντρικές” μετατροπές για τη Rolls-Royce Cullinan, τη Lamborghini Urus, τη Mercedes G 63, τη Bentley Bentayga, το Range Rover Vogue, την Aston Martin DBX και τη Ferrari Purosangue.

Συνολικά η Carlex θα μετατρέψει 49 αυτοκίνητα αυτής της σειράς, δηλαδή από 7 για καθένα από τα παραπάνω μοντέλα. Οι τροποποιήσεις είναι εμπνευσμένες από την οροσειρά των Ιμαλαΐων και από το διαβόητο στο χώρο της μόδας δέρμα Himalaya της εταιρείας Hermes, που επενδύει το εσωτερικό των αυτοκινήτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα τα SUV έχουν ακριβώς τις ίδιες μετατροπές: το αμάξωμά τους έχει ασημένιο χρώμα “βουρτσισμένης” υφής και χρυσές λεπτομέρειες με μια καινοτομική μέθοδο βαφής, καθώς και πολλές ασημένιες λεπτομέρειες που ταιριάζουν με τις σφυρήλατες ζάντες.

Τα ίδια χρώματα με του αμαξώματος έχουν επιλεχθεί και για το εσωτερικό των αυτοκινήτων. Το δέρμα Himalaya χρησιμοποιείται στα καθίσματα, στο ταμπλό και στα καλύμματα των θυρών, το ίδιο με το δέρμα που χρησιμοποιείται για τις ακριβότερες τσάντες των διασημότερων οίκων μόδας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, ο διάκοσμος έχει και άλλα εξωτικά δέρματα, τα οποία -και αυτό είναι το καλύτερο από όλα- περιλαμβάνουν στην υφή τους χρυσόσκονη και διαμαντόσκονη. Επίσης, το τιμόνι, τα ηχεία και ακόμα και τα πεντάλ έχουν λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα.

Προς το παρόν η Carlex δεν έχει ανακοινώσει την τιμή κάθε αυτοκινήτου της σειράς Himalaya Collection, αλλά αν φαντάζεστε ότι θα είναι εντελώς εξωφρενικά υψηλή είναι πολύ πιθανό να μαντέψατε σωστά. Κάθε αυτοκίνητο, πάντως, θα έχει πιστοποιητικό γνησιότητας, σειριακό αριθμό και τις υπογραφές των σχεδιαστών της σειράς Himalaya.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ