Η αποκάλυψη της θηριώδους Aston Martin DBX707 (video)

Aston Martin DBX707

Η μεγάλη πρεμιέρα του Φεβρουαρίου ήταν δίχως αμφιβολία αυτή της DBX707, της κορυφαίας εκδοχής του SUV της Aston Martin.

Πρόκειται για το ισχυρότερο SUV, με 707 άλογα να βγαίνουν από τον αναβαθμισμένο 4λιτρο V8 Twin-Turbo κινητήρα της AMG και να επιτρέπουν στο νέο μέλος της οικογένειας της Aston Martin όχι απλά να κοιτά στα μάτια τη Lamborghini Urus αλλά αφ’ υψηλού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε σχέση με την «απλή» DBX, η DBX707 απολαμβάνει τις ορέξεις 157 επιπλέον αλόγων, την ώρα που η ροπή έχει εκτοξευθεί στα 900 Nm! Αυτά μεταφράζονται σε επιδόσεις που ορίζονται σε τελική ταχύτητα στα 310 km/h και επιτάχυνση 0-100 km/h εντός μόλις 3.2 δευτερολέπτων.

Για τις δυνατότητες του βρετανικού SUV που θυμίζουν supercar αλλά και τις τεχνολογίες που περιλαμβάνει (νέο σύστημα τετρακίνησης, αναβαθμισμένο διαφορετικό περιορισμένης ολίσθησης, ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση κ.α.) μιλούν κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της DBX707 πρόσωπα-κλειδιά στην Aston Martin.

Όπως επίσης για τις αεροδυναμικές λύσεις που έχουν αξιοποιηθεί και δανείζονται λίγη από την τεχνογνωσία που η Aston Martin έχει συλλέξει μέσω της εμπλοκής της στη Formula 1 αλλά και κάθε μικρή/μεγάλη λεπτομέρεια που την κάνει ξεχωριστή.

Δείτε περισσότερα σε αυτή την εντυπωσιακή παρουσίαση με παρουσιάστρια τη πολυτάλαντη Βρετανίδα Tess Daly, μοντέλο, συγγραφέα και παρουσιάστρια, που είναι αυτή που ανακρίνει τον ισχυρό άνδρα της Aston Martin, Lawrence Stroll, τον άνθρωπο στον οποίο ο Καναδός έχει εμπιστευτεί τις τύχες της, τον Tobias Moers κ.α.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ