Αγοράζεις σπίτι και παίρνεις δώρο ένα ολοκαίνουργιο Tesla

Αγοράζεις σπίτι παίρνεις δώρο ένα καινούργιο Tesla 2022

Η αγορά ακριβών σπιτιών γίνεται πιο δελεαστική όταν στην προσφορά περιλαμβάνεται ένα πολύτιμο δώρο και αυτό ακριβώς ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Με αξία που φτάνει κοντά το 1,1 εκατ. ευρώ, το σπίτι που προσφέρει η μεσιτική εταιρεία Barfoot & Thompson σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία προσιτή αγορά, ακόμη και για τα δεδομένα της Νέας Ζηλανδίας όπου βρίσκεται.

Σε μια αγορά που θεωρείται κορεσμένη από τους αναλυτικές και με φόντο το δύσκολο οικονομικό κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, οι άνθρωποι της μεσιτικής εταιρείας από την άλλη μεριά του κόσμου σκέφτηκαν να ξεχωρίσουν από τους ανταγωνιστές τους και να κάνουν παράλληλα την προσφορά τους λίγο πιο δελεαστική για το κοινό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, μαζί με την αγορά του διώροφου σπιτιού των 476 συνολικά τ.μ., η Barfoot & Thompson προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο Tesla Model Y ως δώρο στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες. Το Model Y που θα γίνει δικό τους με την αγορά του σπιτιού θα καταλαμβάνει τη μία από τις δύο θέσεις του κλειστού γκαράζ που βρίσκεται στην οικία, με την αγγελία να τονίζει ότι υπάρχει χώρος στάθμευσης για 5-6 ακόμη αυτοκίνητα έξω από το σπίτι.

Οι ιδιοκτήτες του νεόδμητου σπιτιού θα μπορέσουν να παραγγείλουν το ολοκαίνουργιο Tesla Model Y αφότου το αγοράσουν και αυτό σημαίνει ότι, μεταξύ άλλων, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και το χρώμα του σύμφωνα με τα προσωπικά τους γούστα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί ότι η τιμή της βασικής πισωκίνητης έκδοσης του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της αμερικάνικης εταιρείας ξεκινά στη Νέα Ζηλανδία από τα 44.800 ευρώ.

Εκτός από τους άπλετους χώρους για τη στάθμευση αυτοκινήτων, το σπίτι χαρακτηρίζεται για το τεράστιο σαλόνι του, τις δύο κουζίνες και τις επτά συνολικά κρεβατοκάμαρες που φέρει, πέντε από τις οποίες βρίσκονται στον 1ο όροφο.

Οι άλλες δύο κρεβατοκάμαρες βρίσκονται στο ισόγειο, σε δικό τους ξεχωριστό χώρο ο οποίος συμπληρώνεται από καθιστικό, μπάνιο και αυτόνομη είσοδο και μπορεί να χρησιμεύσει και ως ξενώνας.

Αυτή δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα μεσιτικό γραφείο να συνοδεύει την αγορά ενός σπιτιού από δελεαστικά και πολύτιμα δώρα, αν και συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις η αξία των ακινήτων και των αυτοκινήτων που δίνονται ως δώρα, είναι πολλαπλάσια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ