Αυτή είναι η νέα μόδα -Ιδιοκτήτες αυτοκινήτων εμφυτεύουν τσιπ στο σώμα τους (Video)

Microchip

Βγαλμένη από δυστοπικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας μοιάζει να είναι η είδηση που έρχεται από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια νέα τάση, η οποία θέλει του ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να προχωρούν στη εμφύτευση μικροτσίπ στο σώμα τους.

Αφιερωμένος ψυχή τε και σώματι στην Tesla, ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός Model 3 αποφάσισε ότι η χρήση του κινητού τηλεφώνου, της κάρτας ή του «κλειδιού» για την είσοδο στο αγαπημένο του αυτοκίνητο δεν είναι ιδιαίτερα ταιριαστές, επιλέγοντας να τοποθετήσει υποδόρια ένα μικροτσίπ που θα του επιτρέπει να γίνεται… ένα με το αυτοκίνητό του.

Ο 39χρονος Brandon Dalali επέλεξε το αριστερό του χέρι για την τοποθέτηση του μικροτσίπ, το οποίο είναι τεχνολογίας NFC και δεν θα χρειάζεται εξωτερική πηγή φόρτισης καθώς θα αλληλεπιδρά με το αυτοκίνητο κατά την είσοδο του οδηγού σε αυτό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας και ιδιοκτήτης του Tesla Model 3 επέλεξε το δεξί του χέρι για την τοποθέτηση του τσιπ. Όχι κάποιον πρακτικό λόγο αλλά γιατί στο αριστερό βρίσκεται ένα δεύτερο τσιπ το οποίο εξυπηρετεί διαφορετικές λειτουργίες.

Μάλιστα ο Brando Dalali φρόντισε να βιντεοσκοπήσει και τη διαδικασία της τοποθέτησης του τσιπ κάτω από το δέρμα του, η οποία αν και σχετικά αναίμακτη είναι ανατριχιαστική. Μάλιστα μετά την τοποθέτηση του τσιπ, ίσως χρειαστεί να περάσουν κάποιες ημέρες ώστε να γίνει πλήρως λειτουργικό ώστε να υποχωρήσει το οίδημα που προκαλείται από την είσοδο ενός ξένου σώματος στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ο 39χρονος Brandon Dalali που προχωρά σε ένα τέτοιου είδους... update του οργανισμού του, καθώς στο παρελθόν έχει αναφερθεί κι άλλος ιδιοκτήτηςς Tesla o οποίος έχει προχωρήσει στην ίδια ακριβώς κίνηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ