SYM: Τα νέα JET14 EVO με 125 και 200 κυβικά εκατοστά

SYM 14 EVO 125

Η SYM αποδεικνύει για άλλη μια φορά την κυριαρχία της με τα νέα JET 14 EVO, σχεδιάζοντας και εξελίσσοντας ένα scooter σε δύο εκδόσεις με επίπεδο πάτωμα και μεγάλης διαμέτρου τροχούς, ειδικά για τις ανάγκες των ευρωπαϊκών πόλεων της μεσογείου.

Η αύξηση του μεταξονίου στα 1.370 χλστ. εξασφαλίζει κορυφαία σταθερότητα σε όλες τις ταχύτητες και σε κάθε ποιότητας άσφαλτο και την ίδια στιγμή το φαρδύ πίσω ελαστικό πλάτους 120 χλστ. και διαμέτρου 14”, προσφέρει ανώτερα επίπεδα πρόσφυσης και τονίζει το δυναμικό χαρακτήρα των JET 14 EVO. Η ενεργητική ασφάλεια είναι πάντα μέσα στις προτεραιότητες της SYM, με τα JET 14 EVO να εξοπλίζονται με το πατενταρισμένο από τη SYM σύστημα μοχλισμού A.L.E.H. που συμβάλλει τα μέγιστα στη σταθερότητα, στις αποτελεσματικές αποσβέσεις και στη στιβαρή αίσθηση, ακόμη και σε γρήγορους ρυθμούς οδήγησης, χάρη στη μικρότερη δυνατή συμπίεση του αμορτισέρ κατά τη διάρκεια απότομων επιταχύνσεων. Τα δύο δισκόφρενα 260mm εμπρός και 220mm πίσω, με δικάναλο ABS υπογραμμίζουν την ανωτερότητα της νέας γενιάς των JET 14 EVO  σε όλους τους τομείς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
sym jet 14 evo

Ο μελετημένος έως και την παραμικρή λεπτομέρεια σχεδιασμός των JET 14 EVO καταφέρνει να συνδυάσει την πρακτικότητα του επίπεδου πατώματος, με την ευχρηστία της τάπας του ρεζερβουάρ στην ποδιά και τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των 28 λίτρων κάτω από τη σέλα.

Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος και όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται ο αναβάτης στην καθημερινότητά του. Ο σχεδιασμός του δαπέδου της ποδιάς επιτρέπει δύο διαφορετικές στάσεις του σώματος, προσφέροντας άνεση και εξαιρετικό έλεγχο. Τα νέα JET 14 EVO 125 LC ABS και EVO 200 ABS διαθέτουν σχάρα με εργονομικές χειρολαβές συνεπιβάτη, πτυσσόμενα μαρσπιέ και δύο ρυθμιζόμενης προφόρτισης πίσω αμορτισέρ, προσφέροντας υψηλού επιπέδου άνεση, τόσο με ένα, όσο και με δύο άτομα πάνω στη σέλα του.

Ο νέος υγρόψυκτος κινητήρας προδιαγραφών EURO5+ των 125 κυβικών είναι τέλειος συνδυασμός της αποδεδειγμένης αξιοπιστίας της SYM με την υψηλή  τεχνολογία και τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό. Η διάταξη του συστήματος ψύξης με το ψυγείο δίπλα από τον κινητήρα, απελευθερώνει χώρο για την τοποθέτηση του μεγάλου ρεζερβουάρ χαμηλά, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ευελιξία και την σταθερότητα σε όλες τις ταχύτητες. Η ισχύς του μοντέλου ανέρχεται στους 12,6 ίππους και η κατανάλωση περιορίζεται στα 2,5 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Η τιμή του μοντέλου ξεκινά από τα 2.875 ευρώ και μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
sym jet 14 evo

Το Jet 14 EVO 200 με τα επιπλέον κυβικά και τη δοκιμασμένη τεχνολογία του κινητήρα του, με τις σύγχρονες προδιαγραφές EURO5+ , είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές συνθήκες (η ισχύς του μοτέρ τοποθετείται στα 12,3 άλογα και η ροπή στα 12,5 Nm). H ελληνική αντιπροσωπεία της SYM προσφέρει την έκδοση των 200 κυβικών εκατοστών στα 2.995 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ