Νέο MAXSYM 400 GT με 34 ίππους

MAXSYM 400 GT

Η ελληνική αντιπροσωπεία της SYM λανσάρει το νέο Grand Touring scooter, το MAXSYM GT, με τον υγρόψυκτο κινητήρα των 34 ίππων και τον υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και πολυτέλειας.

Ο βασικός στόχος των σχεδιαστών της SYM για το νέο MAXSYM GT ήταν η βελτιστοποίηση της άνεσης του αναβάτη. Η νέα εργονομία της θέσης οδήγησης έχει μελετηθεί σε κάθε της λεπτομέρεια, ώστε ο χειρισμός του MAXSYM GT να εμπνέει αίσθημα απόλυτου ελέγχου και ασφάλειας. Η επανασχεδιασμένη σέλα δύο επιπέδων, με το ειδικό αντιολισθητικό υλικό, προσφέρει απόλυτη άνεση εν κινήσει και επιτρέπει την εύκολη και σταθερή επαφή των ποδιών του αναβάτη στην άσφαλτο όταν σταματά. Η μεγάλη ζελατίνα έχει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της με μία κίνηση ώστε να προσφέρει την ιδανική προστασία σε όλους τους σωματότυπους αναβατών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
maxsym. 400 gt

Οι νέες και μεγαλύτερες χειρολαβές του συνεπιβάτη και τα πτυσσόμενα αλουμινένια μαρσπιέ, συμπληρώνουν την κορυφαία άνεση του MAXSYM GT, τόσο για ένα όσο και για δύο άτομα.

Το ισχυρό και ελαφρύ πλαίσιο του νέου MAXSYM GT συνδυάζει την απαραίτητη ακαμψία για σταθερότητα στους ανοιχτούς δρόμους, με την ιδανική κατανομή βάρους και γεωμετρία για ευελιξία, αμεσότητα αντιδράσεων στους χειρισμούς και σπορ αίσθηση στις αλλαγές κατευθύνσεων.

maxsym 400 gt
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεγάλης διατομής τηλεσκοπικό πιρούνι έχει δύο πλάκες σύνδεσης με το πλαίσιο, εξαφανίζοντας τις ανεπιθύμητες στρεβλώσεις.  Αντίστοιχη ακαμψία και στιβαρότητα προσφέρουν τα δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, προσθέτοντας στο νέο MAXSYM GT έναν γνήσιο σπορ χαρακτήρα στην GT προσωπικότητά του.

Με τους 34 ίππους και τα 38,1 ΝΜ ροπής από τον τεχνολογικά προηγμένο υγρόψυκτο κινητήρα των 400 κ.εκ., σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 13 λίτρων, το νέο MAXSYM GT, μπορεί να καλύπτει ξεκούραστα μεγάλες αποστάσεις στους ανοιχτούς δρόμους, με υψηλές ταχύτητες και εξαιρετικές επιδόσεις.

 Τα νέα, ισχυρά φρένα, αποτελούνται από ένα μεγάλης διαμέτρου δίσκο 288mm με ακτινική δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων εμπρός και ένα εξίσου μεγάλης διαμέτρου δισκόφρενο πίσω 275mm και δικάναλο ABS που ελέγχει ανεξάρτητα την πίεση του συστήματος πέδησης σε κάθε τροχό. Τα υψηλά στάνταρ ενεργητικής ασφάλειας του νέου MAXSYM GT σε όλες τις συνθήκες ολοκληρώνει το Traction Control.

maxsym 400 gt
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη SYM η πρακτικότητα είναι αναπόσπαστο στοιχείο της άνεσης και της πολυτέλειας. Κάτω από τη μεγάλη σέλα του νέου MAXSYM GT αποκαλύπτεται ένας τεράστιος αποθηκευτικός χώρος που χωρά δύο κράνη και πολλά ακόμη μεγάλου μεγέθους αντικείμενα. 

maxsym 400 gt
maxsym 400 gt

Εξίσου μεγάλα είναι τα δύο ντουλαπάκια στην ποδιά με θύρα USB ταχείας φόρτισης και η νέα σχάρα έχει έτοιμες βάσεις για Top Case. Η επανασχεδιασμένη, έγχρωμη οθόνη LCD των οργάνων έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό 3D και όλες τις απαραίτητες ενδείξεις που χρειάζεται ο αναβάτης σε κάθε διαδρομή. Το σύστημα Keyless απλοποιεί και διευκολύνει τον αναβάτη στην καθημερινή χρήση, προσφέροντας επιπλέον υψηλά επίπεδα αντικλεπτικής ασφάλειας. Η τιμή του νέου μοντέλου στην Ελλάδα τοποθετείται στα 5.995 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ