Νέο scooter από τη SYM -Οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου και έχει προσιτή τιμή

Ήρθε το νέο SYM JET 14 L/C στην Ελλάδα -πόσο κοστίζει

Το νέο scooter SYM Jet 14, που οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου, είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει την τιμή του.

Το SYM Jet 14, μία από τις πλέον ελκυστικές προτάσεις στην κατηγορία των 125 κ.εκ. απέκτησε μια ακόμη έκδοση, η οποία συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που αποζητά ο σύγχρονος αναβάτης κατά τις μετακινήσεις του στο αστικό περιβάλλον.

Με νέα πιο σπορ σχεδίαση

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Jet 14 φέρει ανανεωμένη εξωτερική εμφάνιση με επανασχεδιασμένο το μπροστινό τμήμα, με δίδυμους LED προβολείς και αιχμηρής σχεδίασης LED DRL φώτα, τα οποία εκτείνονται σαν «φρύδια» πάνω από τα φωτιστικά σώματα και καταλήγουν σε σχήμα «μπούμερανγκ» στο κάτω μέρος της μάσκας.

Το νέο πιο επιθετικό «βλέμμα» του scooter της SYM αντανακλά και την πιο σπορ φιλοσοφία του ανανεωμένου JET 14, που διατηρεί ακέραιο τον χρηστικό του χαρακτήρα με στοιχεία όπως το επίπεδο πάτωμα και ο αναδιπλούμενος γάντζος στο εσωτερικό της ποδιάς, για την ανάρτηση χειραποσκευών.

Το πίσω φωτιστικό σώμα είναι κι αυτό τεχνολογίας LED, ενώ κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενηθεί ένα full face κράνος καθώς και διάφορα μικροαντικείμενα. Στον ίδιο χώρο βρίσκεται και ένας κρυφός διακόπτης ασφαλείας, ο οποίος λειτουργεί ως αντικλεπτική προστασία εμποδίζοντας την εκκίνηση του κινητήρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα όργανα αποτελούνται από μία ψηφιακή LCD οθόνη, πάνω στην οποία προβάλλεται πλήθος πληροφοριών, πλαισιωμένη από δύο πάνελ με ενδεικτικές λυχνίες, διατηρώντας τη φιλοσοφία των τριών επιπέδων αλλά με αναβαθμισμένες τεχνολογικές πινελιές.

Στο εσωτερικό της ποδιάς υπάρχει ένας κλειστός αποθηκευτικός χώρος, όπου μπορεί να τοποθετήσει ο αναβάτης το κινητό του, φροντίζοντας παράλληλα και για τη φόρτισή του χάρη στη θύρα USB QC2.0.

Ισχυρός 4βάλβιδος και υγρόψυκτος κινητήρας

Ο υγρόψυκτος μονοκύλινδρος κινητήρας του JET 14, διαθέτει 4 βαλβίδες και υψηλή συμπίεση 12,7:1 γεγονός που αντανακλάται και στις επιδόσεις. Η μέγιστη ισχύς ανέρχεται στους 12,6 ίππους και αποδίδεται στις 8.000 στροφές, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 11,5 Nm στις 6.500 στροφές.

Παρά την σημαντική βελτίωση των επιδόσεων, η κατανάλωση παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα της τάξης των 2,6 λτ./100 χλμ., χάρη και στον προηγμένο ηλεκτρονικό ψεκασμό της Continental. Σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα των 7,5 λίτρων του ρεζερβουάρ το Jet 14 επιτυγχάνει αυτονομία που μπορεί να μπορεί να ξεπεράσει τα 280 χιλιόμετρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ισχυρότερο σύστημα πέδησης

Ένα από τα δυναμικά χαρακτηριστικά του νέου Jet 14 L/C είναι η τοποθέτηση δύο δισκόφρενων 260 χλστ., τα οποία συνεργάζονται με ένα δικάναλο σύστημα ABS που προέρχεται από την Continental. Το πακέτο ασφάλειας ολοκληρώνει και η τοποθέτηση δύο ρυθμιζόμενων αμορτισέρ, τα οποία φροντίζουν παράλληλα και για τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης αναβάτης και συνεπιβάτη.

Το νέο Jet 14 L/C ABS μπορεί να οδηγηθεί χωρίς δίπλωμα μοτοσυκλέτας και χωρίς εξετάσεις (υπό προϋποθέσεις), με την τιμή του στην ελληνική αγορά να φτάνει στα 2.875 ευρώ, ενώ διατίθεται από το δίκτυο συνεργατών SYM της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ