Με νέα μειωμένη τιμή το Piaggio Beverly 400

Piaggio Beverly 400 HPE

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Piaggio προσφέρει το Best Seller μοντέλο, Beverly 400, σε νέα πιο ελκυστική τιμή.

Μέσα από την πρόσφατη ανανέωσή του το vέο Beverly 400 hpe εξελίχθηκε σε ένα αυθεντικό crossover που ξεχωρίζει στην κατηγορία του, συνδυάζοντας την ευελιξία, τα δυναμικά χαρακτηριστικά και την ευκολία χειρισμού ενός σκούτερ με μεγάλους τροχούς, με τη συναρπαστική απόδοση και τις ανέσεις ενός πολυτελούς GT.

Το νέο Piaggio Beverly είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, από την αστική μετακίνηση όπου υπερισχύουν η ευελιξία και η ευκολία χειρισμού, μέχρι και τα ταξίδια μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων ακόμα και με συνεπιβάτη, όπου αναδεικνύονται η σταθερότητα, η ισχύς και το υψηλό επίπεδο άνεσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο υπερσύγχρονος κινητήρας 400 hpe, αποδίδει ισχύ 36 ίππων στις 7.500 στροφές, με τη μέγιστη ροπή να αγγίζει τα 37,7 Nm στις 5.500 στροφές, που σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης, μεταφράζονται σε υψηλές επιδόσεις και ελαστικότητα στην οδήγηση.

piaggio beverly 400

Ο δυναμικός χαρακτήρας του σκούτερ αντλεί έμπνευση από τον κόσμο της μοτοσυκλέτας και υπογραμμίζεται από στοιχεία όπως το διπλό τελικό της εξάτμισης, οι στιβαροί μεγάλοι τροχοί με φαρδιά ελαστικά για σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες και το νέο σύστημα αναρτήσεων με πιρούνι και αμορτισέρ SHOWA.

Παράλληλα το Beverly 400 είναι αναβαθμισμένο και σε εξοπλισμό άνεσης και τεχνολογίας: παρμπρίζ, full LED φώτα εμπρός και πίσω, σύστημα keyless, πλήρως ψηφιακή LCD οθόνη οργάνων 5,5”, και σύστημα συνδεσιμότητας PIAGGIO MIA για σύνδεση smartphone στο ηλεκτρονικό σύστημα του οχήματος μέσω Bluetooth – όλα περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης 400 hpe και εγγυώνται μια πιο απολαυστική και διασκεδαστική εμπειρία οδήγησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τώρα το New Beverly 400 σας περιμένει στα σημεία πώλησης Piaggio, ακόμα πιο ακαταμάχητο, αφού μέχρι 31/5/2022 μπορείτε να το αποκτήσετε σε τιμή προσφοράς από 5.990 ευρώ, δηλαδή με όφελος 500 ευρώ, σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ