Έρχεται η έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022»

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022 έρχεται τον Οκτώβριο

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για την έκθεση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022», η οποία κάνει επιστροφή έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια αναγκαστικής απουσίας.

Ειδικότερα, οι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» επιστρέφουν στις 7-9 Οκτωβρίου 2022 και θα πραγματοποιηθούν στην Πέτρινη αποθήκη του ΟΛΠ στον Πειραιά.

Πιστή στις αξίες της από το 2017 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά, η εκδήλωση «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» απευθύνεται σε όλους όσοι αγαπούν τη μοτοσικλέτα και δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά κλασσικά μοντέλα, σπάνιες και βραβευμένες custom δημιουργίες, αλλά και σύγχρονες μοτοσικλέτες που ξεχωρίζουν με την εμφάνισή τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεματικές εκθέσεις με κλασικές μοτοσικλέτες, αλλά και να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό με custom κατασκευές.

Παράλληλα, η έκθεση θα φιλοξενήσει ειδικό αφιέρωμα για τα 120 χρόνια της Triumph αλλά και τα τριάντα παρουσίας της βρετανικής εταιρείας στην Ελλάδα.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκεται και ένας υπερσύγχρονος εξομοιωτής οδήγησης αγωνιστικής μοτοσυκλέτας από την εταιρία λιπαντικών MOTUL, μέγα χορηγό της εκδήλωσης, και πλήθος δώρων θα κληρώνεται στους συμμετέχοντες.

Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022

Στις «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» θα γίνει επίσης η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Μηχανάνθρωποι» από τον ίδιο τον συγγραφέα Γιάννη Σιδεράκη.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά ρούχα και εξοπλισμό αναβάτη μαζί με barber shop και tattoo studio συνοδεία rock μουσικής με ζωντανό πρόγραμμα από ραδιοφωνικό σταθμό. Επιπλέον, θα υπάρχει και δυνατότητα για test rides σε επιλεγμένες μοτοσικλέτες και σε προκαθορισμένη διαδρομή σε δημόσιο δρόμο εκτός του εκθεσιακού χώρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022

Οι «Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2022» θα διεξαχθούν στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ που βρίσκεται στην είσοδο του λιμανιού του Πειραιά και δίπλα από το Υπουργείο Ναυτιλίας. Μια αποθήκη εμπορευμάτων κτισμένη στις αρχές του περασμένου αιώνα, ακριβώς απέναντι από το πλοίο -μουσείο- τύπου Liberty. Σε έναν ανακαινισμένο διατηρητέο χώρο 2.500 τ.μ. με αισθητική που ταιριάζει με τις μοτοσικλέτες που θα εκτεθούν.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ