Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024: Η πιο επιτυχημένη στην ιστορία

Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας, στην οποία συμμετείχε και το carandmotor.gr.

Με χιλιάδες φίλους των 2 τροχών και έντονο ενθουσιασμό έκλεισε τις πύλες της η μοναδική ετήσια επίσημη Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024, η οποία «έκλεψε» εντυπώσεις, από την Τετάρτη 10 έως και την Κυριακή 14 Απριλίου στο διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η κορυφαία έκθεση-θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου, στην οποία συμμετείχε το carandmotor.gr με ένα δικό του περίπτερο, σε ένα απολαυστικό εορταστικό πενθήμερο υποδέχτηκε περισσότερους από 42.000 επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, φιλοξένησε περισσότερα από 700 μοναδικά μοντέλα μοτοσυκλέτας και έγινε σημείο συνάντησης όλων των κορυφαίων εταιρειών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Έκθεση Μοτοσυκλέτας

Η έκθεση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο του Metropolitan Expo με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συμμετεχόντων εταιρειών και των δεκάδων χιλιάδων φίλων της μοτοσυκλέτας, απέσπασε τις θετικότερες των εντυπώσεων αναδεικνύοντας την πραγματική δυναμική του κλάδου αλλά και την άρτια διοργάνωση του εκθεσιακού θεσμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πραγματοποίηση, στο πλαίσιο της έκθεσης, του 1ου  Συνεδρίου Sustainable Ride με θέμα «Το μέλλον της μοτοσυκλέτας: Βιώσιμη και ασφαλής κινητικότητα» αποτέλεσε δυναμικό πεδίο ανταλλαγής απόψεων, λύσεων και προτάσεων για το παρόν και το μέλλον των μετακινήσεων των δικύκλων, προσελκύοντας  το έντονο ενδιαφέρον του κοινού.

Έκθεση Μοτοσυκλέτας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι η φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας συνδιοργανώθηκε από τις εταιρείες Be Best και Κ. Λαμάρης, ενώ τελέστηκε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ