Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 - Όλα όσα θα δείτε (Video)

Royal Enfield Super Meteor 650 έρχεται στην Ελλάδα 2023

Αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη, προστατευτικός εξοπλισμός, δοκιμές νέων μοντέλων και φυσικά όλα τα καινούργια δίτροχα της ελληνικής αγοράς είναι παρόντα στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 που περιμένει να την επισκεφτείτε.

Με ένα απρόσμενα μεγάλο πλήθος να έχει συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο του Metropolitan Expo όπου διεξάγεται η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 ξεκίνησε στις 10 Απριλίου το μεγαλύτερο γεγονός για τους δύο τροχούς που θα γίνει φέτος στη χώρα μας.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησαν ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης και ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης μαζί με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ) Ιωάννη Σώκιαλη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην υψηλών προδιαγραφών διοργάνωση των εταιρειών BeBest και Κ. Λαμάρης που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδας (ΣΕΜΕ) όλες οι κορυφαίες εταιρείες δικύκλου, που πιστεύουν στην σημασία που έχει η υλοποίησης μιας έκθεσης δικύκλου αυτού του βεληνεκούς, είναι παρούσες έχοντας "φέρει" μαζί τους και όλα τα νέα μοντέλα που μπορεί να αγοράσει κανείς στην Ελλάδα.

Η κορυφαία έκθεση-θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου, θα υποδέχεται τους φίλους των δύο τροχών έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024. Οι πύλες θα είναι ανοικτές καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Στην μεγαλύτερη γιορτή των δύο τροχών στην Ελλάδα οι επισκέπτες θα δουν και θα περιεργαστούν από κοντά όλα τα τα νέα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με το μοντέλο που τους ενδιαφέρει χάρη στο προσωπικό των ελληνικών αντιπροσωπειών που βρίσκεται εκεί έτοιμο για να τους βοηθήσει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική εμπειρία να δουν από κοντά όλα τα νέα και κορυφαία μοντέλα των παρακάτω brands όπως παρατίθενται κατά αλφαβητική σειρά:

AJP, ASUS, Bajaj, Benelli, Blueshark, BMW Motorrad, Brixton, Buggy Motors, CF Moto, Daytona Best Electric, Daytona Motors, Ducati, Ecooter, E-FUN, Electri cmoto, ΕMOUV by Eurolamp, E-Ride, Ezi, Fangpower/Sheng Wo, Gasgas, Gowow, Honda, Horwin, Husqvarna, Hyosung, Kawasaki, Keeway, Kove, KTM, Kymco, Lvneng, Malaguti, MBP, Moto Morini, MV Agusta, Nerva, Next Electric, Ohvale, Peugeot, Polaris, Powerland, Qjmotor, RKS, Royal Alloy, Royal Enfield, Segway, Suzuki, SWM, SYM, Talaria, TGB, Tinbot, TM Moto, Tomini, Triumph Motorcycles, UM Motorcycles, Vmoto, Voge, Yadea, Yamaha, YCF και Zontes.

Παράλληλα στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης πραγματοποιούνται και δοκιμές μοτοσυκλετών (test rides) με τους ενδιαφερόμενους αναβάτες να έχουν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή και να οδηγήσουν έως και τρία δίτροχα από τα συνολικά 60 και πλέον μοντέλα που είναι διαθέσιμα για test ride (μάθετε περισσότερα εδώ).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά συμμετοχή στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας έχουν και οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς προστατευτικού εξοπλισμού και αξεσουάρ για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα με τους επισκέπτες να έχουν έτσι την ευκαιρία να ενημερωθούν και για τις τελευταίες εξελίξεις στους συγκεκριμένους τομείς.

Από την έκθεση δεν λείπουν ούτε οι λύσεις μικροκινητικότητας με τη συμμετοχή εταιρειών που έχουν στην γκάμα τους ηλεκτρικά πατίνια αλλά και ποδήλατα.

Πάρτε μια πολύ καλή γεύση από την Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 στο video που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ