Το περίπτερο του carandmotor στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 - Περίπτερο Car & Motor

Η Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό και το Car & Motor είναι φυσικά εκεί, στη μεγαλύτερη φετινή γιορτή των δύο τροχών, με το δικό του περίπτερο.

Όλα τα νέα μοντέλα των δύο τροχών περιμένουν τους φίλους της μοτοσυκλέτας στον διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo στη φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024.

Η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση μοτοσυκλέτας των τελευταίων ετών άνοιξε επίσημα τις πόρτες της στους φίλους των δύο τροχών στις 10 Απριλίου, με το ενδιαφέρον του κοινού να εκδηλώνεται έντονα από τις πρώτες κιόλας ώρες λειτουργίας της.

Στη φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 βρίσκεται φυσικά και το carandmotor.gr, το οποίο υποδέχεται τους επισκέπτες της έκθεσης στο δικό του περίπτερο (Α6Α).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο περίπτερο του carandmotor.gr φιλοξενούνται τρία δίτροχα και αναμφίβολα το πιο εντυπωσιακό από αυτά, εκείνο που μαγνητίζει περισσότερο τα βλέμματα είναι η ειδικά προετοιμασμένη για αγώνες τύπου Rally Raid, Yamaha Tenere 700.

Με την ειδικά προετοιμασμένη Yamaha Tenere 700 η ελληνική αντιπροσωπεία συμμετείχε στο περσινό Olympia Rally 2023 και με αναβάτη τον Δημήτρη Χελιώτη κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία της και την 10η γενικής. Μάλιστα αυτή η επιτυχία ήρθε με την μοτοσυκλέτα να έχει υποστεί τις ελάχιστες δυνατές προδιαγραφές στα περιφερειακά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίπλα στην Tenere 700 βρίσκεται το αμιγώς ηλεκτρικό SEAT MO eScooter 125, η πρόταση για γρήγορες και εξαιρετικά οικονομικές μετακινήσεις στο αστικό τοπίο της ισπανικής εταιρείας. Μια πρόταση που έχει γίνει ιδιαίτερα ελκυστική έπειτα και από τη μείωση της τιμής του στα 3.990 ευρώ.

Το eScooter φέρει ηλεκτρικό κινητήρα 12,23 ίππων και 240 Nm αλλά και αποσπώμενη μπαταρία 5,6 kWh, η οποία του προσφέρει αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες που μπορεί να φτάσει έως και τα 100 χιλιόμετρα.

Από το περίπτερο δεν λείπει ούτε το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού του carandmotor.gr το scooter UM Xpeed 125 RX, το οικονομικό μοντέλο της αμερικάνικης UM Motorcycles, το οποίο οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό για την κλήρωση του UM Xpeed 125 RX μπορείτε να δηλώσετε και στο περίπτερό μας, εύκολα και γρήγορα, μέσα από τα διαθέσιμα tablets. Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ